שמעתם...??? אנגלינה שלי הוריד את הקעקוע של השם של בעלה לשעבר... זה אומר שיש לי עוד סיכוי...!!!
K k o k o New member 15/3/03 #1 שמעתם...??? אנגלינה שלי הוריד את הקעקוע של השם של בעלה לשעבר... זה אומר שיש לי עוד סיכוי...!!!
T T o m b R a i d e r1 New member 15/3/03 #2 בטח!!!הייתה כתבה במעריב לנוער... ונשאר לה כתמים לבנים (הייתה תמונה גם)
T T o m b R a i d e r1 New member 15/3/03 #4 אני לא חושב שזה חוקי...אסור../images/Emo4.gif../images/Emo123.gif
נ נושכת כסאות New member 15/3/03 #7 אההה הבנתי ../images/Emo4.gif טוףףףףף אז אני אחפש מישו עם מעריב לנוער הכל בשביל אנג'לינה
¥ ¥EleVatioN¥ New member 15/3/03 #8 היה גם בפנאי פלוס../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif ולי יש ולכם לא[?]
T T o m b R a i d e r1 New member 17/3/03 #11 אני חושב שזה סימן ההכר שלה. זה נקרא ל"אמץ" אייקון. אמצי לך גם .
¥ ¥EleVatioN¥ New member 17/3/03 #12 אכן../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif ה האהובה שלייייייייי אני מאוד אוהבת את הגולגולת שלי אז אימצתי אותה תראי איזה פשושית היא חחחחחחחחח תמיד הייתה לי משיכה ל ופה נגמרה הפינה שלי: 5 שניות על אורלי
אכן../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif ה האהובה שלייייייייי אני מאוד אוהבת את הגולגולת שלי אז אימצתי אותה תראי איזה פשושית היא חחחחחחחחח תמיד הייתה לי משיכה ל ופה נגמרה הפינה שלי: 5 שניות על אורלי