שמעתם ש .. מנעו מעדי קול?
C commandooo New member 9/8/13 #2 זה אומנם לא הכי דמוקרטי אבל... מצד שני לפעמים צריך להטיל משמעת סיעתית. ודבר נוסף אף אחד לא בחר בעדי קול (נראה לי שאף אחד אפילו לא ידע מי זאת עדי קול לפני הבחירות) אלא ביאיר לפיד ולכן דעתה פחות נחשבת.
זה אומנם לא הכי דמוקרטי אבל... מצד שני לפעמים צריך להטיל משמעת סיעתית. ודבר נוסף אף אחד לא בחר בעדי קול (נראה לי שאף אחד אפילו לא ידע מי זאת עדי קול לפני הבחירות) אלא ביאיר לפיד ולכן דעתה פחות נחשבת.
C commandooo New member 9/8/13 #4 מי זאת עדי קול בלי יאיר לפיד? אפילו את הקול של בעלה היא לא היתה מקבלת - סה"כ נהנתה מההצלחה של לפיד
מ מוכר תותים ואבטיחים New member 9/8/13 #5 בקיצור 18 רובוטים מופעלים בשלט רחוק רובוט אחד התקלקל והחליפו לו בטריה אפילו במפלגה הכי גדולה יש לכל אחד חופש פעולה. הצבעה לפי רצונו
בקיצור 18 רובוטים מופעלים בשלט רחוק רובוט אחד התקלקל והחליפו לו בטריה אפילו במפלגה הכי גדולה יש לכל אחד חופש פעולה. הצבעה לפי רצונו
מ מוכר תותים ואבטיחים New member 12/8/13 #9 גם ככה הממשלה לא תחזיק יותר משנתיים תשאלו את כל הפאנל של זמן מיסטיקה מערוץ 10 אני מחזיק מהם מאוד