שמעתם שלינקין פארק מת ממנת יתר?

חיננית

New member
שמעתם שלינקין פארק מת ממנת יתר?

http://planet.nana.co.il/b404/dad%2Dwalla%2Ehtml

FaithNoMore

New member
שמתם לב איך מתחילה הכתבה?

"אתמול בחמש, אחרי הצהריים.." נשמע כמו התחלה טובה לשיר ילדים
טוב, לא יפה לצחוק על מתים

legerdemain

New member
Damn u r fucked

טוב.. אני לא יודע.. אבל זה נראה לכם אמיתי? הכתבה כתובה גרוע זה בטח מתיחת 1 באפריל נמנעתי מלהגיב קודם כי זה נראה ברור.. אבל מסתבר שלא.. damn.. כמה שאני אוהב את TOOL יש כאן איזה מגמה של אמונה בכל מה שכתוב כאן think for yourselfs!

Chee

New member
you could see it by

the layout of the page...but it was very convincing i must say, they definitley had me for a while there...

WashedInBlack

New member
וגם קצת הגיון -

הדביקו תמונה של מישהו מלינקין פארק ליד תמונה של היטלר בשחור לבן. בואו נראה, מישהו מלינקין פארק חי לפני 60 שנה?

lost in school

New member
זה לא יותר מציאותי משלום במזה"ת...

נו באמת... אל תגידו לי שיש כאן יותר מחצי בנאדם שהאמין לזה, בעעע זה סתם שטויות עם עריכה מכמה סיבות: 1. מערכת עיתון מכובדת כמו "וואלה!" לא תרשה לעצמה לפרסם כתבה שכזו. 2. אני בספק אם לכתב בעיתון יש שגיעוט קטיב??? 3. אם היה מועדון מעריצים הוא בטח היה אומר משהו כמה "הם לא נאצים זה סתם שטויות". 4. הבנאדם עדין חי הוא לא מת ממנת יתר, לא נורה, ולא התאבד (וגם אם כן...) אם-כך, חאלאס רדו מכל השטויות האלה. אני בטוח שאם מישהו מגניב כמוהו היה מת בצורה טראגית (לעצמו, לא לעולם המוזיקה כמובן.) אז הסטייליסטים המעצבנים היו מביאים את זה לכל מקום. בינתיים נשאר רק לנסות, אהה... לקוות.

למעלה