שמעתם שטוני פלואו מתפרקים??

GuyOA

New member
אני לא יודע

אם אוכל לעמוד בזה

tony flow

New member
איזה מתפרקים

בטח הם רק יעיפו את הבסיסט שלהם ויביאו במקומו את ג'וש

flearule

New member
מחלטר באטומס???

האיש עושה עבודת קודש!!!!

אגב! לא סיפרתי אבל ביום הולדת שלי ביולי האחרון הייתי בהופעה של אטומס בבלגיה ועמדתי שורה ראשונה (על הגדר!) מול פלי וזה היה פאקינג מדהים!!! אני מת על ת'ום יורק ואטומס והכל אבל.. פלי! גאד דאמ האיש פשוט השתולל! היה קצת מוזר כי כל ההופעה הוא היה עם חולצה.. מוזר לראות אותו לבוש.. אבל הוא גם היה עם חצאית ככה שזה מסדר הכל..
מסתבר שהטכנאי גיטרה שם זה הטכנאי של ג'וש והטכנאי גיטרה של פלי זה כריס (הנגן קלידים, הטכנאי תופים בטורים של הצ'ילי פפרז וגם הוא הקליט את האלבום של פלי... בקיצור הוא מקושר מאד לפלי ולצי'לי פפרז).
באמצע ההופעה אני קולט את פלי עומד ליד המגבר בס עם הגב לקהל.. ואז מוסר בקבוק שתן טכנאי.. כשפלי צריך ללכת אז פלי צריך ללכת :)
בכל מקרה אחרי שההופעה הסתיימה כריס עלה לסדר את הבמה ואנשים התחילו לצעוק לו שיביא את הסטליסט והשיטו ידיים והשתוללו. אני פשוט צעקתי "כריס!" והוא הסתכל ושאלתי בנימוס (בצעקות.. אבל בנימוס) אם אני יכול בבקשה את הסטליסט. הוא נתן אותו לשומר ואמר לו "גיב איט טו דאט גאי!" (עם U) וכך היה! ועכשיו יש לי סטליסט מצויין של אטומספורפאקינגפיס! :)

litaloh

New member
וואו!!

זה סיפור ממש טוב! ואין מתנה יותר טובה מזאת. פאק !
ראיתי את שניהם לייב ופלי לוקח את תום יורק בהליכה בכול הקשור למעריצים מתלהבים גם יש לו כריזמה מטורפת אז ברור שכול הקהל יעוף עליו .
איך היו שאר ההופעות? קווינס אוף דה סטון אייג' וארקטיק מאנקיז גם הופיעו בפסטיבל לא?

flearule

New member
כן..

לאטומס נסענו אחרי הפסטיבל.
בפסטיבל היו מטורף!!! קודם כל האוירה.. לא סתם אני מקפיד לנסוע כל שנה. זה טירוף וכיף ברמות אחרות!
ארקטיק היה ממש כיף, בקינגז הלכתי אחרי שיר וחצי לטובת מלך מלכי המלכים- דבנדרה באנהארט
אני מאוהב בו! וקווינז היה משוגעעעע!!!!! עפתי שם לגמרי

tony flow

New member
דני שניידרמן לא באמת קיים

זו פיקציה של הממסד והמוסד.
הוא ופול מקרטני הם שתי פיקציות מוצלחות ביותר.

הלל סלובק חי

למעלה