שמעתם פעם מה זה פריקינג?

TheRapeR

New member
שמעתם פעם מה זה פריקינג?

סביר להניח שכל האקר שמכבד את עצמו שמע פעם על המושג פריקינג, או שבעצם הוא מתמחה בנושא. אני ממש חדש בכל עסק הפשע (באינטרנט) ולא אני לא איה קרימינל אני פשוט רוצה ללמוד כמה שיותר בנושא ואני תמיד אשמח לשמוע עוד יש לי אתר הורדות, תכנסו לראות אומנם הוא לא עוסק בהאקינג ובפריקינג אך תמצאו בו כמה דברים בנושא מי שמעוניין לדעת מה זה פריקינג אני יסביר לו: שלא תחשבו שאני איזה מומחה אני ממש חדש בעסק דרך אגב mmmmmm כנס לאתר שלי www.zip.exe.co.il ולפורום שלו, היה וויכוח ענקי שם לגבי מישהו שגנב ממך כתבה לגבי הצפנה בקיצור אם שמעת את השם הזה kalamar או x-termin או q-16 יש שם וויכוח ארוך ביי שחר פטר

N0

New member
דווקא

לפי האתר שלך אתה שווקא די ותיק בכל עסק הפשע (באינטנט). לא רק שאתה מפיץ תוכנות לא חוקיות (ממתי לא חוקי זה פשע). אתה גם מפיץ משחקים לא חוקיים , קודים לא חוקיים לפלאפונים ותוכנות שכל מי שישתמש בהן ימצא את עצמו בכלא אחרי מספיק זמן. ובכלל כל האקר שמכבד את עצמו לא היה מתחזק אתר לסקריפט קידיס אז תכלס אין לך ממש מה לדאוג בקשר לפריקינג. N0

Raper

New member
חלק מהדברים שאמרת הם שטויות...

א.מה זה אין לך מה לדאוג?!!! ברור שיש מה לדאוג... עדיף שידע ואחר כך ינסה... ב. זה שהוא מפיץ את אגף האקינג וכל מה שבתוחו לא אומר שהוא יודע להשתמש בזה... וגם אם יש לו את התוכנות אותו דבר זה לא אומר שהוא יודע להשתמש בהם ג. כל יום הוא בית ספר(לצערי הרב :) אפשר ללמוד דברים חדשים וזה שהוא שואל זה טוב ולא רע! נ.ב אני הראפר השני... ואני בונה איתו את האתר שלנו www.zip.exe.co.il או בקרוב www.raper.co.il תסיק את המסקנות מאיפה השם?...

N0

New member
הא...

איזה מקוריים שניכם. כל אחד חשב על השם לבד או שחשבתם עליו ביחד ? יו אולי גם N0 ישנה את השם שלו לSuperRaper ואז גם הוא יוכל לעזור לכם באתר... כדאי שתקרא את ההודעה שלי עוד פעם פעמיים אני לא חושב שהבנת הכל... N0

S-G-T

New member
:)

אתה יודע - אתה ממש מצחיק :) רציני - מההודעה הזאת והזו של להישטלת אל העולם אם נטבאס וכו.... צחקתי מזה צלא זמן - ול אנסים שלנו - תמצאו חיים! - בתוך האינטרנט .... - בחייכם - אין מה להתגאות במעמדכם - שהוא בערך כשמכם - נמוך !!!!! למה ? -אוי ממש אין לי כח לפרט - יש יותר מדי !

למעלה