שמעתם פעם את אחד השירים של ג'סי

yotaml

New member
כן אני שמעתי את רובם...+ הידעת?

יש לו שירים לא רעים... הידעת? (כמו בבזוקה): ליהקו את ג'סי מקרטני לסאמרלנד כאשר הוא עוד היה בסיבוב הופעות עם הלהקה שלו בקליפורניה...

ברלולה

New member
באמת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לא ידעתי את זה....... יש לו שירים ממש טובים במיוחד butiful soul מכיר\ה ת'שיר
| ראית ת'קליפ
הוא ממש אבל ממש יפה בקליפ הזה
ברלולה

yotaml

New member
ראיתי ת'קליפ ושמעתי ת'שיר...מה שחבל

זה שכבר כולם שכחו את השיר "the best day of my life" הוא לא בדיסק שלו ובכלל נשכח, חבל, זה אחלה שיר. מכירה

QueenMaria

New member
אוווו, זה באמת שיר יפה.

אני פשוט אוהבת את השירים שלו, ואני בכלל לא אוהבת פופ. אני די מחכישה שהוא זמר פופ.

eilatmadar

New member
זה בכלל לא נכון !!!!

לג'ס אין שירים לא פופ ולא סול (למה חשבת בכלל שזה סול ?)השירים שלו זה רוק ורק רוק !!!!! אני יודעת כי : 1.תראי את התסרוקת שלו של רוקיסטים ...... ו 2. באתר של www.mtv.co.il תחפסי שם היה לו ראיון והוא אמר שהוא שר שירי רוק !!\רוקנרול............

yotaml

New member
קודם כל...

1. מה זה משנה אם יש לו תספורת של רוקר? 2. השירים שלו ממש לא נשמעים כמו רוק...ממש לא, יכול להיות שיש לו עוד שירי רוק אבל רוב השירים שלו לא רוק.

את ממש לא צודקת!!

הדבר האחרון שיש לו זה תסרוקת רוק...באמת בולנדיני מסודר..מה רוקיסטני בזה?! כל השירים שלו הם פופ רוק כזה אבל בקושי רוק..וזה שהוא אומר שהוא אוהב רוק זה לא אומר שהוא יודע לשיר קור...למרות שהוא יודע הכל חח!

פסדר..קצת..אבל בלונדיני?!

כאילו תסרוקת רוק זה בדרך כלל שיער ארוך ארוך חלק על כל הפרצוף או רסטות וזה..אולי בתמונות האלה קצת אבל..גם..לא ממש..

yotaml

New member
ניסיתי להתחבר להודעה שלה ולעזור לה

קצת...סליחה באמת...ורוקר לא חייב להיות עם שיער ארוך וגותי...

ברלולה

New member
כן שיר מעולה אבל יש בו קטע מוזר על

גוון סטפני????? כאילו זה הכי מוזר........ יש לו שירים מעולים יש לי את כולם אבל בקאזה כאילו אין לי את הדיסק יש לך??????
ברלולה

yotaml

New member
גוון סטפני? איזה קטע- על הבחורה עם

הכובע קאובוי?

ברלולה

New member
כן הוא אומר כזה....

She wore a cowboy hat With her red Prada boots And a Gwen Stefani smile היה לה חיוך של גוון סטפאני כאילו מה זה מוזר כזה.... אבל זה שיר טוב אני אהבתי את הבית הראשון שהוא מתאר מה הוא עושה בבוקר...עם הג'ינס וזה..... אני גם אוהבת את השיר stupid things כאילו זה שיר דיי מדכא אבל זה שיר טוב..........
ברלולה

למעלה