שמעתם על ..........

dead man inc

New member
שמעתם על ..........

שמעתם על זמר ששמו ג´ו קוקר אני חושב שהוא מנגן ג´אז. תמליצו לי בבקשה על זמרים של ג´אז או בלוז, אני חדש כאן

Uri T

New member
אז ככה

דבר ראשון ג´ו קוקר הוא זמר רוק, רוק קלאסי. אתה יכול לראות את אחת ההופעות המפורסמות שלו בדיוידי של וודסטוק. לא נראה לי שהוא מבצע שירי ג´אז אך יש לו כמה שירים עם סקסופון...(YOU CAN LEAVE YOUR HAT ON) יכול להיות שבגלל זה התבלבלתה דבר שני זהו פורום ואין לך מה לצפות לקבל תשובה בשעה...קצת סבלנות

dead man inc

New member
תודה על ההמלצות ו..

אז אולי טעיתי לגבי ג´ו קוקר, ויש לו עוד כמה שירים עם סקסופון מאוד יפים כמו : THE LETTER פה שומעים את הסקסופון כל כך יפה SORRY SEEMS TO BE שיר ענק עם קטע של סקסופון אדיר UNCHAIN MY HEART גם בו יש קטע של סקסופון יפה כמו שאמרת השיר YOU CAN LEAVE YOUR HAT ON ועוד שיר אני ממליץ אישית למרות שאין שם ממש קטע של סקסופון זה שיר שהוא שר בוודסטוק יש שם קטע יפה של האורגן קוראים לו: FEELIN´ ALRIGHT שיר יפה וענק

Uri T

New member
שכחתי את ההמלצות

אז ככה: מבחינת זמרי בלוז יש את ריי צ´ארלס (CHARLES) ששר סטנדרטים וכו´. קיבלתי שבוע שעבר תקליט נחמד מאוד שלו כמו כן יש את ג´ון לי הוקר (HOOKER) את אלברט קינג (KING) ואת ביבי קינג (KING). מבחינת זמרי בלוז ממין זכר יש את לואי ארמסטרונג (ARMSTRONG) המשגע האחים מילס (MILLS) ששרים קלאסיקות וג´וני הארטמן (HARTMAN) עכשיו זמרי ג´אז ממין נקבה...כאן זאת הרמה הגבוהה
יש את שרה וון (VAUGHN) אלה פיצ´רלד (FITZGERALD) ובילי הולידיי (HOLIDAY) הכל מומלץ בחום וכמו שאתה מבין קיים מבחר עצום והזכרתי רק מעט מאוד.

OBZ

New member
סחטיין אורי T

אתה עושה עבודה מצוינת בפורום !

Uri T

New member
תודה ../images/Emo3.gif...

שאלה לי עליך...האם אתה מבית ספר אלון ברמת השרון?

OBZ

New member
מרמת השרון כן

אבל מבי"ס רימון ולא אלון

Yaronimus

New member
חחחחחח....

בלי כוונה לזלזל או לפגוע אבל בחיאת! שכחתם את באדי גי (buddy guy) אחד מהאומני בלוז הכי מוכשרים משיקגו..... ומי שלא מכיר אותו לא יודע מהחיים שלו... ואגב, URI T שמתי לב שסיפרת על אומני בלוז, ואז פירטת על "זמרי בלוז ממין זכר" אולי התכוונת לזמרי ג´ז ממין זכר....

למעלה