שמעתם על coatching ?
ויותר חשוב

michal24

New member
שמעתם על coatching ? ../images/Emo41.gif ויותר חשוב

- מישהו התנסה (מצד המאמן או המתאמן) ? למי שלא מכיר, קראתי על זה, מדובר בתוכנית כזו שבה יש אדם שמתפקד כמאמן של מישהו, והרעיון הוא "מאמן לחיים" - הבן אדם שאותו מאמנים מציב לעצמו מטרות בחיים, למה הוא היה רוצה להגיע בכל מיני תחומים, לאיזה כיוון הוא היה רוצה להתפתח באישיות וכדו', ותפקידו של ה"מאמן" הוא לעודד אותו לממש את זה, לעזור לו להציג מטרות ריאליות בדרך למימוש החלום ולדחוף אותו, בזמנים הטובים לדחוף עוד ובזמנים הקשים לתמוך וכדו'. אני מבינה שיש היום דברים כאלו במפעלים, ורציתי לדעת על זה יותר, זה נשמע מאוד מעניין וקצת מזכיר מה שאנחנו עושים פה...

תחום האימון האישי

הוא תחום חדש יחסית בארץ, למעשה הוא קיים די הרבה זמן בארגונים עסקיים, אבל הרבה פחות ידוע כשמדובר על אנשים פרטיים. התחום מטפל במיצוי הפוטנציאל האישי, הנעה לפעולה והשגת מטרות אישיות. באופן אישי, יצא לי להכיר שני מאמנים אישיים שונים, גם התנסיתי בסוג של אימון אישי, והשינוי התעסוקתי שאני נמצאת בעיצומו, הוא למעשה בתחום הזה. זאת אחת הסיבות לכך שזה קצת מזכיר את מה שאנחנו עושים פה. אבל..זה לא ממש אותו הדבר, כי העבודה של אחד על אחד היא הרבה יותר אינטסיבית, מכוונת וממוקדת, מה שאין אפשרות לעשות באופן וירטואלי בלי הכרות אישית. ומצד שני, אנחנו אכן מתעסקים באותו נושא, מתוך מטרה להניע לעשייה והשגת מטרות, ומכאן הדמיון.

למעלה