שמעתם על זה?

Outlast

New member
שמעתם על זה?

תכנית ריאליטי ישראלית חדשה- של קשת בשיתוף עם.. טה-טה-טה.. בית צבי! עוד פרטים כאן. אז מה אתם אומרים? נשמע מאוד מעניין.. אני אמנם פריקית של מחזות זמר ומאוד אוהבת את ההפקות של בית צבי, ככה שאני לא אובייקטיבית..
מקווה רק שזה לא יוריד מהערך של ההפקות.

SurvivorManic

New member
יש לזה פוטנציאל~!

הבעיה שזה רק לא יצא כמו עוד תוכנית ריאלטי ישראלית, שהקהל שולח SMS כמו חבורה של קופים~! נראה מה יהיה, עדיף לשמור על ראש פתוח~!

Outlast

New member
הממ.. כן, זו קצת בעיה

כשהקהל בבית בוחר את השחקנים הראשיים, זה מה שהבנתי לפחות.. אבל נקווה שיבחרו בחוכמה..
אני מתה לדעת מי ישתתף!

SurvivorManic

New member
הקהל הישראלי מוכיח כל פעם מחדש

שהפרחות והערסים - - - - - כל הזולים מנצחים. למה כוכב נולד זכתה בתוכנית העשור, כי כל הקיץ צביקה הדר עשה להם מחנה אימונים לשליחת SMS, אז זה היה משחק ילדים בישבילם. ראיתי דווקא את הסוף של האודישן הגדול , חייב לומר שפוטנציאל יש , אבל עדיין הצופים לא הצביעו אז מי יודע לאן זה יכול להגיע

Outlast

New member
הממ.. בגלל שאני מכירה את האיכויות

של בית צבי, אני רוצה לקוות שלא יהפכו את זה למשהו זול וטיפשי (=משעמם). בתכלס זה יכול להיות מאוד מעניין, אם יתייחסו לכל ההפקה ברצינות. לא עבודה רגילה על מחזמר, כמובן, אבל עדיין.. מביא הרבה מהמקצוע הזה.

SurvivorManic

New member
מי יודע מה יהיה,

תאמת יכול להיות נחמד, נראה יש זמן, אני עכשיו באוטופיה בגלל האול-סטרס,

SurvivorManic

New member
../images/Emo12.gif לאאאאאאאאאא

יש לי טעויות של ילד מב"ר,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, @#$%&^)&RRGSDSR#@%$&(($@@@TEWEWERY$@$#^%$%*$#&#$%

למעלה