שמעתם על ה"תמונות"?

miaaa

New member
שמעתם על ה"תמונות"?

האמת שאני אוהבת את מישלי ואת המוזיקה שלה, אבל אחריי התמונות שהיא הצטלמה... ואי, היא מה זה נהרסת....

זה רק מוכיח

אנשים, השירים של מישל היו טובים שהיא כן לבשה בגדים? כיאלו מה הקטע?! איך מה שהיא לובשת משפיע על המוזיקה שלה!? אנשים שהפסיקו להעריץ את מישל בגלל התדמית שלה לא באמת אהבו אותה. כל עוד המוזיקה שלה טובה אין סיבה לא לאהוב...דייי לטחון את הנושא!! בלי שום כוונה לפגוע עידו

oasis147

New member
../images/Emo70.gifOh Yeh

וכתוב על הנושא הרבה לפני איזה דף או שניים :)

miaaa

New member
לעידו

אתה צודק ב-100%, אני גם חושבת שמי שבאמת אוהב אותה יאהב אותה גם אחריי ה"שינוי תדמית". אחריי הכל, המוזיקה היא אותה מוזיקה (מדהימה, חשוב לציין)....

oasis147

New member
יוו עידו! לא ראיתי אותך פה די הרבה

זמן... <נו, שלושה ימים..שיהיה>

AGENT SHESH

New member
אמממ... ../images/Emo73.gif

יש את התמונות באתר של מקסים אבל יש כמה שצריך להיכנס עם גישה שעולה כסף אבל הם כמו טיפשים לא חסמו את זה טוב אז הנה אני אשרשר לכאן את כל 12 התמונות.

OrdinaryDay

New member
../images/Emo12.gif-../images/Emo3.gif-../images/Emo4.gif

אממ...לא חשבתי שזה עד כדי כך חושפני

AGENT SHESH

New member
הא?? ../images/Emo73.gif

אם זה לא עד כדי כך חושפני, אני משער שגם את תצטלמי ככה? או תסתובבי ככה ברחוב? תנסי לדמיין את עצמך ככה, ותביני למה זה מאוד חושפני... בייחוד תמונות 6-7.

OrdinaryDay

New member
אממ..לא הבנת אותי...

אמרתי שלא חשבתי לעצמי שהתמונות יהיו כאלה חושפניות... כשראנו אותן לראשונה האיכות הייתה די גרועה ולא היה מובן כ"כ מה הולך שם. אבל עכשיו...שראוים את כל התמונה כולה. זה יותר מידי חושפני ממה שחשבתי שזה...(והיא עוד מעיזה להתבדח על כריסטינה...)

AGENT SHESH

New member
צודקת ../images/Emo73.gif

בעיקר בקטע של "היא עוד מעיזה להתבדח על כריסטינה"...

למעלה