שמעתם על הסקר ???

אשרת

New member
שזה אומר מה??????

ואני מכירה באופן אישי כמה משפחות, שאמנם יושבות בליל הסדר אבל להם ולכשרות - שום כשר וגם לאמונה אין להם שום קשר אז מה אתה רוצה להגיד בזה?

Mar Jade

New member
באותו סקר היו צריכים להוסיף סעיף

האם הסדר בשבילך הוא: 1) מצווה 2) מסורת 3) מנהג 4) סיבה לפגוש קרובי משפחה 5) סיבה לאכול אני מבטיח לך ש- 3 ו- 4 היו שולטים.

ליל הסדר שלי

הסקר שלך, מזה תגלית, סוף העולם. אם תצא קצת מעולם החושך שלך תבין שיש פה בישראל כחמישה מליון יהודים שאינם עובדי אלילים כמוך. חמישה מליון יהודים גאים וחופשיים, שאבותיהם עלו ממצרים יחד עם אבותיך, אלא שבאיזה שהו מקום, בזמן שבין אז לעתה, אבותיך איבדו קצת את המזרח. הם לקחו את אלוהים ועשו ממנו אל ואת הדת לעבודת אלילים. אם תצא לפעמים מהגטו (ואולי אתה מתגנב משם החוצה לפעמים), ותסתכל ברחוב, תראה אנשים מוזרים, כאלה שנהנים, כאלה שעובדים, חלק במדי צבא, נערות יפות ונערים זקופים. כל אלה, ידידי ה"חרד ומאמין" הם יהודים. יהודים אמיתיים. אותם בחר הקב"ה, אתה רק נפל שלו. עכשיו אתה מבין מה הם עשו בליל הסדר? מענין שלכל עובדי האלילים אין שם. ממה אתה מפחד? הקב"ה יודע את שמך בכל מקרה?..

גבעול

New member
כי כנראה יש משהו חזק

ששומר את העם שלנו יחד גם אם זאת בושה להודות בזה בלי שום קשר לכשרות או לא, יש סיבה שאנחנו כאן.

ולדי

New member
אז אולי תשמח לדעת...

שאני לא חלק מה-90 אחוז האלה. והמקפיא שלי מלא בכל מיני דברים נחמדים שאסור לך לאכול, כי אתה מתעסק בפולחן טפשי, במקום להתייחס ישירות לאמונה.

all4u

New member
מה אתה רוצה גם אני ישבתי בליל הסדר../images/Emo159.gif

כל החברים שלי ישבו בליל הסדר עם כל משפחותיהם אבל תודה האמת שעל השולחן היה לכולם לחם והיא בהתחלה סלטים מוזרים (שבחלקם היתה שמנת) ואחר כך אכלנו בשר זה אסור לפי הדת המטופשת הזו ובסוף לקינוח טעמנו חזיר עסיסי

למעלה