שמעתם על דמוניקון?

שמעתם על דמוניקון?

כנס משחקים חד יומי בת"א ב- 30 ביולי. ההרשמה מתחילה בקרוב

hsotrt

New member
אני לא אוהב דימונקון...../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif

מחירים בשמיים, אוהב את הקהילה אבל לא את המארגנים למרות שחלקם נחמדים!
בעיקרון דימונקון הוא נחמד אבל כנסי עמותה [דוגמת ביגור, אייקון...] שווים יותר! וזאת דעתי בלבד, יש להתייחס לזאת כהמלצה בלבד...

tryscer

New member
לא בטוח שאפשר לעשות את ההפרדה הזאת

...למשל, האיש מאחורי הדימוניקונים למיניהם הוא ערן בן-סער, שהיה בצוות העל של ביגור הקודם, וגם מארגן את אייקון השנה. גם אני אירגנתי דימוניקון בצעירותי, וגם את ביגור האחרון. ההפרדה הזאת--שהייתה נכונה בימים שהיה בהם טמ"י מחד, ואיגור מאידך, כבר מזמן התמוססה.

hsotrt

New member
אז זהו...

למשל אני שונא אותך, ואני שי בטוח שזה הדדי. אבל לעומת זאת את האדון עב"ס אני מחבב מאוד! הוא נחמד... אבל זהו לא המקום. אתה בכללית אדם שמארגן הרבה ושלח ידיו בכל דבר שזה דבר טוב אבל לא הכל טוב... אתה רוצה לדסקס על המחירים הצעקניים??

לפי מה ששמעתי

דימונקון האחרון היה דיי מוצלח, ומנסיוני איקון הוא כל כך גרוע בהגדרה, ששום כנס לא יכול להיות טוב ממנו.

ננסק

New member
רק הפעם: שכחי מהניסיון

למרות שאני נוטה לסמוך על ניסיון העבר שלי ושל אחרים, האייקון הקרוב עומד להיות אחר לחלוטין מבחינת משחקי תפקידים, לעומת מה שהכרנו עד היום. לא רק נוכחות מאסיבית הרבה הרבה יותר, אלא גם כמה רעיונות חדשים שעוד לא נוסו באף כנס קודם.

למרות החדשות המרנינות

לגבי האייקון הקרוב ממקורבים יודעי דבר שמשום מה שוכחים כרונית לשלוח לי את תפריט האינמה לכנס (והמבין יבין, ורצוי שמהר), אני עדיין א. חשדנית, וב. לא נלהבת מאיקון. מה לעשות - קרא לזה עקשנות של זקנים.

ננסק

New member
זה עקשנות של זקנים! ../images/Emo3.gif

אני מסתובב בכנסים עוד מהטד"י הראשון, ואני עדיין חושב שאיקון הקרוב יהיה מוצלח.

Philodox

New member
אייקון

אייקון הולך לבעוט בישבנים ולקחת שמות (כן, כן באנגלית זה נשמע יותר טוב). ככה לפחות ההתרשמות שלי משיחות רנדומליות עם המארגנים. יהיה שווה לחכות ולראות.

למעלה