שמעתם הקצה?

chump

New member
סאבסוניק ביום חמישי בלילה בjah-pan

Jah Pan Electro - Groove - Hip - Hop - Dub From : 24:00 (komfort 11) Upper Room: Dj Randomsky Sunsoniq - live Purple 59 + Dj Caress - live Gaza - live Dj Nadav Ravid Basement: (miklataklitim.com) dub flowers Shuffle la la Dispara 20nis

baduist

New member
איזה חמודים אתם!:)

אז...מה אתם אומרים עליו? אני שמעתי חצי דקה בערך, ככה מהסוף של התכנית.. וכשקוואמי אמר שזה ישראלי, אז אמרתי שאני חייב לבדוק מה זה... אה...תומאססס, קראתי כבר את הביקורת הזו פעם, בלי לשמוע במי מדובר:) טוב, אני מניח שאני אצטרך לשמוע את התקליט מתישהו..... תודה, מתוקים.

Dj Caress

New member
מסתבר שיש יותר מסאב אחד בארץ

קודם כל, אחלה ביקורת תומשה, קראתי כבר מזמן וזאת הזדמנות לטפוח לך על השכם. אני אוהב את העבודה שלך (^_^) דבר שני, לעניות דעתי, האלבום הבא של סאבסוניק הולך להיות יפה-יפה, וזאת על סמך הופעות שלו שראיתי בחודשים האחרונים בהם הוא ביצע קטעים חדשים. הופעה כזאת באמת גם תהיה ביום חמישי בגא-פן במסגרת פסטיבל פאקט, כמו כן במסגרת ההיפ-הופ לצד סאבסוניק, יופיעו סגול 59, בהופעה שתעבור ממיסי אליוט דרך בום ביפ לדוני הת'אווי ושוגרהיל גאנג, A7 יעלה לפריסטייל (וסביר להניח שלא ראיתם כזה דבר לייב, באמת) ויהיה גם תיקלוט של Dj Yaya, אחד מהמוכשרים בארץ. אני מאמין שיהיה יפה. י

tomoshe

New member
תודה

ואני באמת חושב כמו שכבר כתבתי בביקורת שיש לו המון פוטנציאל אם הוא יתפקס להפוך לאומן מצויין - כישרון כבר יש לו. תומאס.

למעלה