שמעתם את זה?

טורין

New member
שמעתם את זה?

"תקרית לא נעימה ארעה בפתיחת משחק ההוקי בין הניו יורק איסלנדר לבין המונטריאול קנדיס, כאשר אוהדים קנדיים הרעישו בקריאות בוז את האולם בזמן שהתנגן המנון ארה"ב, זאת כמחאה על מתקפת ארה"ב על עיראק. "
 

power play

New member
קנדיים שונאים אמריקאים

ולהפך.. בספורט זה פחות בולט בדרך כלל.
 

Hegze

New member
אם כבר בנושא

חחחחחח ראיתם איזה מגניב הצילומים של ההתקפה היום\אתמול? כל בגדד שרופה!! איזה יופי
 

u s e l e s s

New member
בגדד , אש ... מגניב!

היה נחמד לראות את כל ההפצצות שם.... אם האמריקאים היו פחות אפסים .... הם יכלו לעשות יותר ... דברים נחמדים כמו נאפלם וכאלה.... ורק יש לי צורך לציין שהאמריקאים אפסים!!! מרסקים מסוקים.....
 

u s e l e s s

New member
לא, פשוט

איזה מין אפס יכול לרסק מסוק?? בעצם לא אחד!! עד היום 5!!! הומואים! 90% מהאמריקאים ובריטים שנהרגו עד עכשיו במלחמה הזאת היו מהתרסקות מסוקים (אמריקאים עם טייסים אמריקאים..) - איזה 90?? 95 !! עלובים... איך הבריטים סומכים עליהם ועולים על המסוק?... התמימות.... זה לא מטומטם כמו כל הזבל שהנשיא או מה שיהיה של צרפת אומר על מה שקורה שם ....הומו!!!!!... אבל ... גם כן דפוק.. דרך אגב אור: Muse Rocks!!!! רציני... לא!!!!!! u could be my unintended.... choice to live my life as a gayman... pussy!
 

power play

New member
זה השיר שלך..

עכשיו העירקים החכמים מבעירים את העיר שלהם כדי שלא תהיה ראות למפציצים. גאונים..
 

DarlingAdam

New member
magniv

אבל אני קצת משוחד, יש לי סיבות לתמוך בקנדה בלי קשר. :) דרך אגב, קשור חלקית: למה נדמה לי שהפורום הזה שורץ הומופוביה כמעט כמו השמועות על פורום המטאל? זה עניין של הספורט? כי לפניכם לא שמתי לב שהוקי זה ספורט הומופובי במיוחד (לא אתה, טורין. אותך אני מחבב ;) ).
 

MADPUCK

New member
הומופוביה?../images/Emo140.gif../images/Emo34.gif מאיפה הבאת את

זה?
 

power play

New member
אתה מוכן לפרט..

אם אתה מתכוון לזה ששישרשרתי את התחת של פליקס להודעה ללא תוכן בשם הודעות גאווה, זה מכיוון שפליקס גאה מאוד בתחת שלו, וחלק את זה עימנו כאן בפורום. למרות שאין לזה קשר ממשי לפורום.
 

DarlingAdam

New member
לא על זה דיברתי :)

אלא על זה שבשרשור הזה, ובעוד מספר מקומות רב למדי, משתמשים במילה הומואים ככינוי גנאי. עכשיו, אני ממש לא בקטע של פוליטיקלי קורקט, אבל. באיזשהו מקום, זה כן די מעצבן.
 

MADPUCK

New member
תראה... אני, בטוח לגמרי במיניות שלי

מי שראית משתמש במלה "הומו" בתור מילת גנאי זה מתן כספי שהוא בחור בן 13... ואתה יודע איך זה בגיל הזה פתאום מגלים דברים על עצמך... ומה לעשות שה"חברה" שלנו כל כך שמרנית ולא פתוחה, אז הוא אומר "לא יכול ליהיות שאני כזה.." והוא מדחיק את זה...ואז הוא מתחיל "לקלל" הומואים כדי שיחשבו שהוא לא כזה ושהוא "גבר אמיתי"... גבררררר :) אגב הומו=גבר בלטינית.... מה שהוא מתכוון זה הומוסקסואל שזה גבר שמקיים יחסי מין עם גבר... (חור בהשכלה) אל תדאג זה יעבור לו... כי אתה יכול לרוץ אבל אתה לא יכול להתחבא מעצמך... ;) נ.ב כשתומר אומר הומו בתור מילת גנאי זה רק בגלל שהוא צמחוני... אתה יודע... ילדות עשוקה... זו דרך לברוח בשבילו... אל תיקח אישית :)
 

טורין

New member
אממממממ

עד כמה בדיוק אתה מחבב אותי? .....סתאאאם! אממממ, שינית כינוי לא? אתה מוכר לי...
 

matan4

New member
פליקס בשבילך...

1. אני בן 14!!! 2. ואת זה תבין כבר... א-נ-י ל-א ה-ו-מ-ו כמוך אני זינתי -בחורות- כפול ממה שאתה הבאת ביד
 

טורין

New member
מוזר

הייתי בטוח שלא שאלתי אותך בכלל אלא את אדם... 1) לא מעניין אותי 2) אני לא אמרתי שאתה הומו, וכן. ברררררווור.
 

MADPUCK

New member
טורין אחי, הוא כנראה דיבר אליי../images/Emo8.gif

poor poor kid....
 
למעלה