וואו זאת הייתה אחת השיחות החזקות!!!
רדפתי אחריהם עם המצלמה ,,,,,,,,,, אוקצור היו שם ממש תובנות ומישפטים שאני שומעת לראשונה מאלירז ......... לגבי פותנה ,"אני אוהב אותה כמו אחותי ,אבל היא לא תשתנה ,היא מסרבת להבין שהיא פוגעת ,ורואה רק את הפגיעות של עצמה " לגבי גואל "גואל לא עבר דרך הוא נישאר כמו שהוא ניכנס ואני מאמין שיצא ככה " "לגבי בר "הילדה הזאת אמרה לי שממך לא יהיו לי ילדים" הוא המשיך לספר שבמשך שנתיים הוא אכל לעצמו את הראש והסיק (כהרגלו) שהאשמה היא בו והוא בעיקר צריך לעבור תיקון ......... "פה בבית (בעזרת הדרכה ) הבנתי שוואלה אני גם צודק לפעמים ולא רק טועה" לגבי איילה " וואלה אתמול בשיחה הייתי בשוק ממנה ,חודשיים וחצי אני שומע רק מהפה ולחוץ ואתמול הפתיעה אותי ,הייתי מהלם מהרגישות ומהדרך שהיא עברה" "סער גמור ,אני מקוה בשבילו שאיילה לא תיזרוק אותו בחוץ ותהייה שם בישבילו ,הוא יצטרך אותה " אלין לגואל "אלירז אני ראיתי אותך בכל המצבים ,גם כשאתה עצבני וכועס ,עצוב ,,,,,,,הכל ואני אומרת לך הסה"כ שלך אתה בנאדם טוב עם העצבים והכל " אתה אהוב ,פה בבית ובחוץ........... "אלירז לאלין "וואלק את בחבוחה כמוני " "אלירז אתה נותן שיחות פסיכולוגיה לאח " "אלירז תבטיח לי שנהיה בחוץ ,תמשיך לנהל איתי שיחות נפש כאלה " זאת הייתה אחת השיחות הכי -דיאלוג -ופירגון הדדי בלי סוף .......... אני אומרת לכם ,המרשמלו הזאת מסוגלת בגמר (אם היא תזכה ) לומר קבל עם ועדה שזה לא פייר ולאלירז מגיע ..............