שמעתם את הדיסק של משה פרץ?

i c u 2

New member
שמעתם את הדיסק של משה פרץ?

הדיסק מהיכל התרבות... וואי, שמעתי אותו היום.... קטלני ביותר {זה לא שיש שם שירים חדשים מדי או משו} אבל דיסק פשוט וואו! מלך המשה פרץ הזה {בטח התגובה הראשונה תהיה של אפרת :}}

חחחחחחחח איך ידעת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

לא שמעתי את הדיסק הזה אבל אני מאמינה לך שהיה פצצה!! אתמול הלכתי לקנות את הדיסק של משה החדש בטאוור רקורדס ולא היה להם.. מתי זה מגיע לחנויות? בינתיים קניתי תעבודה עברית- פרוייקט מהמם

i c u 2

New member
מעלףףף חחח

יותר מאוחר אבדוק אצלנו ב yellow ואודיע לך אם יש שם {ואם יש שם אז יש בכל yellow בארץ בערך}.

אחלה..

אני מאיזור ירושלים, חייב להיות כבר
במוצש ההופעההה אני מתרגשתתתת

i c u 2

New member
חזרתי

יש שניים: אלייך ההופעה בהיכל התרבות הם עולים 50-55 שקל והשני בחצי מחיר {לא חייב משה פרץ, יש גם אלבומים נוספים.

תודה

אבל רגע, איפה הדיסק החדש? ימצחיק אחד אני לא שומעת רק משה פרץ יש אלבומים נוספים בבית..

משה פרץ המלך!!!

משה פרץ באמת זמר מדהים!!והוא אחד הזמרים הכי אהובים עלינו(ועלי בפרט...)הוא כישרוני ברמות... גם בכתיבה גם בשירה ועוד...וגם בלרגש את הקהל..הייתי במופע שלו בהיכל התרבות ופשוט נהנתי!!! מכל רגע... מדנה המעריצה הגדולה של משה פרץ!!

i c u 2

New member
הוא גם יודע לתפעל ת'קהל יפה

נותן להם להוציא ת'נשמה .. טוב מאוד ! :}

i c u 2

New member
.........

יש זמרים ששרים ושרים ולא נותנים לקהל להשתלב... ויש זמרים שכל שניה נותנים לקהל לשיר ..

הלילה הייתי בהופעה שלו

בבנייני האומה- הוא לא נותן להירדם לשניה, גם לא בשירים השקטים. הוא משתף את הקהל, יורד לעם, אין מצב שאנשים לא רוקדם או לא מנענעים בזמן שהוא שר. הרבה פעמים הוא נותן לקהל לשיר לבד וזה אחד הדברים המהממיםםםם שיש. אני מתרגשת בשבילו כשאני שומעת קהל שלם שר את השירים שלו.

למעלה