שמעתם אנשים?! ג'סיקה היום בג'יי לנו!!!!!!!!
K karms20 New member 24/12/03 #2 אבל אין לי YES ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo46.gif תם חושבים שכבר מאוחר מידי לעשות?
אבל אין לי YES ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo46.gif תם חושבים שכבר מאוחר מידי לעשות?
K karms20 New member 25/12/03 #4 אמרתי לך שאני אוהבת אותך?../images/Emo24.gif אז אם לא אני אומרת עכשיו: דורי - אני אוהבת אותך!!!!!!
G GaleHarold New member 25/12/03 #5 אני יודעת ) איזה מותק את קרן עכשיו.. יש לך איי סי קיו? לא ממש בא לי לכתוב הכל כאן..
K karms20 New member 26/12/03 #9 אממ.... לא יודעת מה הבעיה... אולי תביאי לי את האיי סי שלך אז? זה המספר שלי והצלחתי לדבר עם ברודי וגם אלכס... לא יודעת מה הבעיה. תשלחי לי הודעה פרטית עם האיי סי שלך ואז אני אתחבר אלייך?
אממ.... לא יודעת מה הבעיה... אולי תביאי לי את האיי סי שלך אז? זה המספר שלי והצלחתי לדבר עם ברודי וגם אלכס... לא יודעת מה הבעיה. תשלחי לי הודעה פרטית עם האיי סי שלך ואז אני אתחבר אלייך?
Q Queen Of Rain New member 25/12/03 #6 הייתה אחלה של תוכנית...../images/Emo45.gif אני כבר מתחילה להעלות לכם תמונות..