שמעתם או ראיתם

שמעתם או ראיתם

שדורון רוקח (כוכב נולד) שר את "כשאת עצובה"? היום במקרה מצאתי באימיול תחת הקטגוריה "דורון רוקח" את "כשאת עצובה''. דווקא הוא שר את זה יפה. אני לא משווה לעמיר.

ספיר 2

New member
הינה גם אני עכשיו שמעתי...

ביצור מאוד יפה.!!! באמת שאין מקום להשוות בינו לעמיר הוא בכלל שר יפה.. אתמול כמה אסמסים שלחנו לו, חבל, הוא לא עלה לגמר...

דורון רוקח

היה הפייבוריט שלי העונה הזאת... בחצי גמר של אתמול הוא הודח ולא עלה לגמר אבל הוא נתן ביצוע אגדי באמת חבל שהוא לא ממשיך הלאה

yuval755

New member
אההמ אההמ..מצאתי אתר עם ביצועים של דורון..

לשירים "הכל עד לכאן" ו"כשאת עצובה".. קבלו ! האזנה נעימה לכולם..

גרציה פ

New member
הוא היה גם הפייבוריט שלי העונה...

וכל העונה חשבתי על זה שאם הוא יעז לשיר של עמיר זה יהיה חייב להיות מדהים, אבל זה לא קרה, ועכשיו כששמעתי אותו בביצוע של "כשאת עצובה", אמרתי לעצמי שהנה ההוכחה לכך שהבחור מוכשר וזמר ענקי, יופי של ביצוע, מדהים {לדעתי}, לי מאוד חבל שהוא לא עלה לגמר!.

ממה ששמעתי הוא זמר טוב...

רק קשה לי לשמוע את הביצוע שלו ל"הכל עד לכאן". הביצוע ל"כשאת עצובה" טוב אבל הוא עדיין לא זמר ענק לעניות דעתי...

גרציה פ

New member
זה נכון שאת "הכל עד לכאן" קצת קשה לשמוע...

ונראה שבשאר הדברים דעתנו חלוקה....

ספיר 2

New member
ואי עכשיו שמעתי את הביצוע להכל עד לכאן

הביצוע ממש מקסים.. באמת.. שר מדהים!! לכם אולי קשה לשמוע אותו שר את הכל עד לכאן כי אתם רגילים לשמוע רק את עמיר, ועדין אף זמר לא ביצוע קאבר לשיר הזה... אבל אין.. הוא שר מדהים!! הוא כל כך עמוק.. חח טוב לא ניסחף... בחיים לא יהיה אפילו דומה לעמיר..

חינאור

New member
שיחק אותה השמנמן......

גם אם הוא לא שר כמו עמיר .....ולא מביא אותה בביצוע ענק ..עדיין כייף שיש נציגות של שירי עמיר בתוכנית הזאת .....בכל זאת , זאת התוכנית עם הכי הרבה רייטינג בטלויזיה...ואני בטוח שהשירים האלה נוגעים בהרבה אנשים....ככה שדורון שיחק אותה....

ספיר 2

New member
הוא שר ממש יפה... אני הכי אהבתי אותו

ואם כבר אמרת שמנמן.. אז ראיתם ביום שבת שדורון שר עם בועז שרעבי.. והוא נגע לו בבטן ועשה לו עם האצבע כזה "נו נו נו".. ממש לא יפה... התאכזבתי ממנו מאוד.. זה די מעליב באמצע שהוא שר ועוד בשידור חי...

וואי כשאת מספרת את זה ממש עצוב

חבל שדורון לא זכה באמת יש לו קול ממש טוב. ומה שבועז שרעבי עשה ממה מעליב. אני בדר''כ לא סובל את הכוכב נולד הזאת זה הורס את האומנות ומי שצורח יותר חזק מנצח אבל דורון באמת טוב.

liormm2

New member
חח שפת השמנמנים חי

עכשיו לא יודע למה, אבל הזכרת לי את המומינים ואת האחווה בין הכרס של האחר למשנהו באמת חבל שהעיפו את דורון, אבל גם חצי גמר זה מכובד והא נחשף די והותר בהצלחה לפיינליסטים

hilaka

New member
נעלבתי בשביל דורון בשיר עם בועז

זה היה מעליב לעשות לו קטע כזה מול כולם באמצע השיר. הביצוע שלו סביר, מאוד שונה מהמקור כמובן, אבל חסרים הבשלות והעומק שעמיר מביא איתו.

למעלה