שמעתי ונכנסתי, פלרטוטים יש, מילים אין... א ה ב ת י :))
A avocumber New member 21/5/07 #3 מה "שמעתי"? מי סיפר לך? חבל שאין לך מילים, יכולנו לעשות מהן כל מיני מעדנים.
E englishmaninny New member 21/5/07 #10 שד ביד זה יכול להיות מאוד פרקטי היה חשוב לי לציין. המשיכו בבקשה.
T The A y a l a New member 21/5/07 #14 אני לא מכירה את הווה אז אני לא יודעת מה הוא אומר, אבל רציתי לשאול בקשר לתוכי מהחתימה שלך - במה הוא ממולא בדיוק והאם הוא למכירה?
אני לא מכירה את הווה אז אני לא יודעת מה הוא אומר, אבל רציתי לשאול בקשר לתוכי מהחתימה שלך - במה הוא ממולא בדיוק והאם הוא למכירה?
E englishmaninny New member 21/5/07 #15 את רואה? זה בדיוק ההבדל בין גבר לאשה. את ראית את התוכן שלה, את ההווה. אני רק ראיתי שהיא כל הזמן נוטפת..... <וכמובן יש את העניין הזה של האונה>
את רואה? זה בדיוק ההבדל בין גבר לאשה. את ראית את התוכן שלה, את ההווה. אני רק ראיתי שהיא כל הזמן נוטפת..... <וכמובן יש את העניין הזה של האונה>
E emc2המקורית New member 21/5/07 #20 אתם...,אתם מה אתם בכלל מדברים איתה? היא עברה מבחנים? היא התפשטה? שלא לדבר על התכופפה.... אם THE AYALA היתה פה כבר הינו רואים לה את המשמו שלה. אינשטיין מתרגלת גישה תוקפנית. נ.ז. שמתם לב שהיא קצת משתמשת בסימנים של באלי7? (]..{?) איזה חראית שכמוני אני....
אתם...,אתם מה אתם בכלל מדברים איתה? היא עברה מבחנים? היא התפשטה? שלא לדבר על התכופפה.... אם THE AYALA היתה פה כבר הינו רואים לה את המשמו שלה. אינשטיין מתרגלת גישה תוקפנית. נ.ז. שמתם לב שהיא קצת משתמשת בסימנים של באלי7? (]..{?) איזה חראית שכמוני אני....