שמעתי ת´שיר החדש....

מלנכולי

New member
שמעתי ת´שיר החדש....

כל מי שרוצה לשמוע אותו שיפתח גלגל´´צ, משמיעים אותו שם הרבה ובקשר לשיר מממ.....נחמד ועצוב.... אבל.....איך נגיד את זה..... שמעתי כבר שירים יותר טובים של אביב.. בקיצור שיר נחמד, לא יותר מזה....

M o r t i c i A

New member
גם אני חושבת כמוך...

יש בי טיפה של אכזבה... אומנם לא עורי עור אבל גם לא זה רק אור הירח... נותן הרגשה של אביב מתבגר... וחבל...

לידידה שלי יש אותו על המחשב

והוא ממש יפה....צריך לשמוע אותו כמה פעמים פעם ראשונה רואים לחן שמח ושיר עצוב פעם שניה(לפחות אצלי) כבר ראיתי שהוא שיר נישמתי..... האופן של הלחן שלו דומא לאוהב ליהיות עצוב צריך להיתרגל אליו

automatic

New member
ממש משש ממש

כולם מדברים כאן די בעדינות על השיר החדש אבל אני חושב שהוא ממש ממש גרוע ובתור אחד שפעם אהב את אביב אני די מתביש, אני לא מצפה לשמוע את אביב של פעם, אבל לאומת הדיסק שהיה כבר אמור לצאת של אביב ושל STEVEN WILSON, הדיס הרבה יותר אבל הרבה יותר טוב מהשיר שיצא היום, ובכלל אני לא יודע כל כל מה היה יחס העבודה בין אביב לסטיון אבל דיסק ממש טוב .

שוב התחלתם?

שוב פעם? כמו שעשיתם אחרי יומן מסע? השיר פשוט נפלא אני מאוד התחברתי אליו ..לא אהבת? אל תקנה את הדיסק אבל בבקשה אל תדבר על אביב פשוט נמאס ממה שאתם עושים לו מה אתם רוצים שהוא לא יוציא יותר דיסקים כי זה לא הטעם שלך? פשוט נ-מ-א-ס-ת-ם גלי שמאוד אהבה את השיר החדש אביב גפן לנצח!!!!

automatic

New member
אני לא חייב

א. אני לא חייב לאהוב את השיר. ב. כמו שלך יש זכות להגיב כך גם לי. ג(ואכי חשוב) בסוף ההודעה שלך אמרת הכל "אביב גפן לנצח" אז גם עם הוא אני לא יודע מה הוא ישיר את תואבי את זה כמו... צריך גם לדעת לתת ביקורת צריך גם לחשוב קצת ולא כל מה שאביב מוציא להגיד שזה טוב ובלה בלה בלה

נו באמת...

השיר יצא אתמול שמעת אותו פעם אחת וכבר אתה קובע שהוא גרוע? אז כל פעם שתשמע אותו תסגור את הרדיו ואל תקנה את הדיסק לא מדובר על כך שיש לך את הזכות להגיד מדובר על זה שאתם חייבים אחרי כל סינגל להגיד עליו דברים שזה פשוט נמאס כמו שעד היום אתם עוסקים בעורי עור נמאסתם!!! וכן אביב גפן לנצח גלי שממש מתעצבנת שלכל ערס ופרחת יומן מסע יש מה להגיד

זיגזגית

New member
תגידי מה ת שפויה?

כולה אמרנו שהשיר הזה לא יפה לדעתינו ואת,מה את עושה? אומרת שהדעה שלנו שגויה? לאנשים שונים דעות שונות... זה ממש מגעיל מה שאת עושה.. וזה שלא אהבנו את יומן מסע זה הופך אותנו לערס יומן מסע? פשוט לא אהבנו...

אני שפויה

כולכם אהבתם? תסתכלי למעלה ממש אהבתם אותו.. ואגב ערסים ופרחות יומן מסע ממש לא קשור למה שאמרת העיקר שאת בעינינים

automatic

New member
ברמה שלך (לעכשיו מעונן באהבה)

אני לא אוהב לדבר כך אבל... אני יגיד מה שאני רוצה להגיד וכמה אני רוצה ומתי גם עם זה לא "קל" לך לשמועה את זה (בעיה שלך) אנשים כמוך ממש מעצבנים אותי, אנשים בלי דעות (ואני יסביר: ) כל מה שהוא יגיד את תצעקי בלי לשמוע בכלל מה הוא אמר כל מה שהוא יוצא לשוק את תקני וכל שיר שהוא יוצא את תגידי שזה טוב!!! זה לא שאני אומר שאביב הוא לא טוב אבל צריך גם לבקר אותו. וכשאני הייתי בהופעות של אביב את עדיין לא ידעת מי זה בכלל ודרך אגב שמעתי את השיר הזה כבר מזמן!!!!!!!!!!! תודה

VengaGirl

New member
בבקשה בבקשה בבקשה...

תפסיקו!!! פשוט תתעלמו...רק מספיק עם כל הריבים...

M o r t i c i A

New member
השיר פשוט לא טוב!

לא שיר רוק...שיר מאכזב...זה מה יש! לא אהבנו!!! את אהבת? שיבוסם לך! תרדי מאיתנו!!

פליז תפסיקו..

אל תכתבו עוד בשרשור הזה..חרשנו את הנושא..זהו זה נורא מעצבן להכנס לפורום ולראות ישר על ההודעות הראשונות ויכוח..
יזכור

אני חושבת שהשיר מדהים!!

אהבתי מאד את השיר ואני מתה כבר שייצא הדיסק החדש!!! ו... בלי קשר אני מרוגשת כי הסכימו לי ללכת לרוק העצמאות!!!

למעלה