שמעתי ש..... גחלילית מסויימת רצתה לראות זאב אז.... כמו שהבטחתי לבקשתך הגעתי. הזאב
ז זאב בודד מחפש זאבה New member 11/10/01 #1 שמעתי ש..... גחלילית מסויימת רצתה לראות זאב אז.... כמו שהבטחתי לבקשתך הגעתי. הזאב
ר רקדנית הרוח... New member 11/10/01 #2 כרמלהההההההה ../images/Emo2.gif אורחים נוספים הגיעו.. תכיר: שמי רקדנית ואני כאן ממש מהרגע הראשון וחוץ מזה אני נוראאאאאאאאאא חמודה. אהה, כמעט שכחתי ברוך בואך! רקדנית (ספצית בענייני הכנסת אורחים)
כרמלהההההההה ../images/Emo2.gif אורחים נוספים הגיעו.. תכיר: שמי רקדנית ואני כאן ממש מהרגע הראשון וחוץ מזה אני נוראאאאאאאאאא חמודה. אהה, כמעט שכחתי ברוך בואך! רקדנית (ספצית בענייני הכנסת אורחים)
ג גחלילית זוהרת New member 11/10/01 #3 קבלו את ה-זאב!!!!!!! ברוך הבא לפורום שלנו שמחה לראותך כאן ושמחה לדעת שחזרת ממרחקים!! שא ברכה ורק טוב!!
קבלו את ה-זאב!!!!!!! ברוך הבא לפורום שלנו שמחה לראותך כאן ושמחה לדעת שחזרת ממרחקים!! שא ברכה ורק טוב!!
ז זאב בודד מחפש זאבה New member 11/10/01 #4 קניתי לכולכם ../images/Emo77.gif באמת שלא הייתם צריכים להביא לי וגם לא כל כך הרבה אבל תודה ונחמד מאוד להתארח כאן אצלכם. אז מהיום הוספתם לרשימת החיות גם זאב שלכם הזאב
קניתי לכולכם ../images/Emo77.gif באמת שלא הייתם צריכים להביא לי וגם לא כל כך הרבה אבל תודה ונחמד מאוד להתארח כאן אצלכם. אז מהיום הוספתם לרשימת החיות גם זאב שלכם הזאב
ג גחלילית זוהרת New member 12/10/01 #6 זאב ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif יושבת לי בנוחיות רבה על הערסל שעל עץ התות... במתח רב.... מה יש במזוודה?? גלה איזה מתנות הבאת לנו?? סקרניתתתת מאאאאאד רק טוב!!
זאב ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif יושבת לי בנוחיות רבה על הערסל שעל עץ התות... במתח רב.... מה יש במזוודה?? גלה איזה מתנות הבאת לנו?? סקרניתתתת מאאאאאד רק טוב!!