שמעתי ש...

שמעתי ש...

בט מידלר וניקול מסוכסכות , בט מקנאה ביופי המושלם של ניקול , גם אתם שמעתם את זה? קראתי את זה ביסזון

shiray

New member
מה?! מה ה השטויות האלה?!

מה נסגר?!?!? בט העבירה לא מעט זמן פשוט בלהגיד כמה ניקול מדהימה ונחמדה והכל... ניקול העבירה גם לא מעט זמן בלהגיד איך בט עשתה מסיבות וניקול באה והציגה את היין האוסטרלי וכ"ו... חוץ מזה שבט, לא נעים להגיד, יכולה במצבה לקנא בבערך 99% משחקניות הוליווד על איך שהן נראות....

John A Smith

New member
אני חייב למחות לנוכח האמירה הקשה

בט מידלר שהיא אגב שחקנית מצויינת ומוכשרת למדי נראית מצויין לגילה ( 50 +), אז נכון שבניקול יש סיבה לקנא לרוב הנשים בעולם דרך אגב אבל לא להיסחף

shiray

New member
לא אמרתי שהיא לא מצוינת

אבל מה לעשות- היא לא מהשחקניות היפות בהוליווד... גם סוזן סרנדון לא אחת כזאת ואני מתה עליה, זה לא קשור. פשוט בגלל העובדה הזאת נראה לי לא הכי הגיוני שהיא ממש תקנא בניקול קידמן על איך שהיא נראית...

גם לדעתי זה שטויות!

הייתי בהלם ליקרוא את זה , זה היה בחדשות של יס בטלויזיה... בקיצור זה סתם שמועה מגעילה ושיקרית ראיתם? גם היום היה בחדשות הבידור על נשות סטפפורד והראו את ניקול שניה בטקס הטוני

gloria23

New member
לילה טוב../images/Emo13.gif

וזה באמת פורום שווה
ובקשר לסיפור עם בט מידלר...תראו, אף אחד, חוצמניקול ומבט, לא יודע מה באמת קורה בינהן, אז נא לא לקפוץ ישר על כל באז קטן שרואים או קוראים...

Padme Amidala

New member
אני שמחה לשמוע שאתן נהנות פה ../images/Emo13.gif

זה הפידבק הכי טוב שאני יכולה לקבל
וגם לפי דעתי השמועות האלה חסרות בסיס. אבל לכו תדעו, זה הוליווד.

Lancelot99

New member
../images/Emo12.gif she said

"step in my transporter so i can teleport you. all around my heavenly body"

למעלה