שמעתי ש...

LiX rAn

New member
שמעתי ש...

יש מבצע של קוקה קולה או משהו ובין היתר יש פסטיבל בניצנים שהם מארגנים נראה לי...ועברי מופיע שם ב 21.8 אמרו לי שצריך להתקשר לרשום את המספר שיש על הפקק (15 פקקים) ומקבלים מספר הזמנה למופעים ניגשים איתו לקופות בניצנים ומקבלים כרטיס ויש רכבות ואוטובוסים עד שם נראה אולי אני ילך יש לי כבר 2 פקקים מישהו שמע על זה?.

ZVI Z

New member
הנה פרטים.וגם מה שכתבו על עברי

צריך 15 פקקים שאת המספר שלהם אתה רושם ב'חשבון' שאתה פותח לעצמך או באינטרנט(www.mymusic.co.il)או באיזשהו טלמסר.כל 15 פקקים יעניקו לך כניסה יומית ל'כפר המוזיקה המדהים בניצנים'.איך בדיוק לקבל את זה תבדוק באתר. עכשיו ב-21 באוגוסט: יופיעו: קורין אלאל דנה ברגר עברי לידר ערן צור ירמי קפלן וחמי רודנר מה שהם כותבים על איזה 1 עברי לידר: זמר יוצר מהמוערכים במוזיקה הישראלית מגיש שירים מאלבומו האחרון והמצליח "האנשים החדשים" ומאלבומיו הקודמים. בין השירים:בלה בלה בלה

ZVI Z

New member
אה..

לדעתי קוקה קולה צריכים לתת לי כרטיס כניסה חינם רק על זה שאני מפרסם אותם

צבי היקר-יש לי שאלה!

חייבים לקנות קולה כדי להכנס לשם? או אפשר לקנות כרטיס=כרגיל...??

Ez sLeeP

New member
ש-א-נ-י אבין

[אז להסביר לאט, טוב?
] -- מספיק לאסוף 15 פקקים שונים, כדי להבטיח את כניסתי לניצנים? ואיפה זה פארק ניצנים?.. //נדב..

ZVI Z

New member
חברת משקאות קוקה קולה בע"מ מוסרת

שמספיק 15 פקקים(שתכניס לחשבון שלך) בשביל יום 1 בניצנים(כינרת..) רוצה יומיים שם?15 כפול 2?שווה?שלושים!! 3 ימים?15 כפול 3?שווה?45!!!יפה מאוד...אתה מתקדם בחומר הבנת?

אני הבנתי!!!

נדב ממי, אתה רק צריך לאסוף 15 פקקים של קולה ומוצריה הנילווים ולפתוח "חשבון" שכזה באתר שכתבו קודם וברגע שאתה רוצה כרטיס אתה מודיע להם והם מורידים לך מ"חשבון" שלך 15 פקקים ושולחים לך מספר הזמנה. זה עד כדי כך פשוט!!! אז אני אומרת... תתחיל לאסוף במרץ!!! כבר יש לי אחד ואתה צריך ללקט לך 15. תגנוב מלקוחות בקופי שלכם ותצבור במרץ... ב-21 באוגוסט אנחנו בניצנים!!!!! מקווים לראות את כולכם שם!

ZVI Z

New member
חייבים לקנות.../images/Emo4.gif

ולי יש 3 כבר ועוד לא קניתי 1 אז יש תקווה..

מה חייבים?!?!?!?!?!

פאק!!אני לא רוצה לשתות קולה-אז אני לא יכולה לקנות כרטיסים?! בזיון! ואמא שלך קמצנית חיים.....סתם... קיצר-אני מאוכזבת!! באמת חייבים?איך יודעים? וצבי-אני אוהבת אותך...

ZVI Z

New member
טוב אני לא נציב תלונות הציבור של

חברת קוקה קולה בע"מ!!! אני אישית שונא קוקה קולה ולא מבין איך אפשר לאהוב קולה(אפשר אבל עד כדי כך?!)ואני אישית מעדיף מים או מיצים טבעיים ואם כבר אז ספרייט(אם זה במבצע בכלל) אבל נועה את לא רוצה לראות את עברי?תבקשי מחברים וכאלה,תקני אפילו איזה 1 או 2 ויאללה לניצנים

אני שותה דיי הרבה..

אבל מה נראה להם?!?!?!?!?!?!!?!? זאת האפשרות היחידה?!?! אני בטוחה שלא!!!! אני אבדוק את שנושא..חברה שלי אמרה לי שאפשר קניה רגילה אבל אם זה עם קולה-זה הנחה

רק שתדעוו

שחישבתי את זה ואם זה היה בכסף ולא בקולה זה היה יותר יקר תחשבי בקבוק קולה כמה עולהה 5 שקל אז 5 כפול 15 זה 75 תחשבי שכרטיס ליום כזה היה עולה איזה 150 שקלל במקרה הטוב ח ולי יש כבר 10 פקקיםם איים גוד אם למישהו יש סלקום הוא יכול לשלוח הודעה שכתוב קוקה קולה או באנגלית "coca cola" למספר 2222 וזה נותן לו שני מספרים של פקקים מתנה!

תסבירו לי רגע משהו...

חייבים דרך קולה?? זאת הדרך היחידה לקנות כרטיס?? תענו לי-כן או לא..ולמה.. אני חייבת לדעת! אני בלחץ!רררררררררר

amit hakapit

New member
אנשים...

אל תילחצו עם הקולה, בכל זאת יש עוד כמעט חודשיים. אתם לא צריכים לשתות במכה 15 בקבוקים

למעלה