שמעתי ש....

avigal23

New member
עדה,ההרקדה בבית דני בערב לא?

אני התכוונתי לבוקר-צהריים. יום אחרי זה לימודים ואני בטוחה שאני יהיה עייפה... כל יום לפני הרקדה אני נוהגת לישון קצת (לפעמים יוצא קצת הרבה) וכאן לישון?ביום שלא לומדים? לא סתם....נראה...

לאביגל - אל תדאגי אנו עוד ניפגש!

שמעתי שאת בחורה חמד ועל כן, אעשה את כל המאמצים על מנת לפגוש אותך, ואולי פעם אחת תגיעי לאוניברסיטה, את לא סקרנית לדעת איך זה שם? לאחר כל הדיבורים והסיפורים כאן? ואז בפעם האחת הזאת תשאלי את גדי מי אני והוא יצביע לעברי וכך נוכל להפגש, את יודעת רבים כאן בפורום יזדהו לפני והיה מהמם לפגוש אותם "על אמת" כאשר בפורום הם מסתתרים בכינויים. אחת ההפתעות הנעימות ביותר זה היה לפגוש את בריזה, עוז ועוד אחרים.

avigal23

New member
עדה - אני לא דואגת...חח..

את גדי פגשתי בהשתלמות האחרונה... זה לא שאני סקרנית או לא.כמו שאת לא ממש מוכנה להפסיד הרקדה של גדי אני לא מוכנה של בתיה, אבל אני לא טיפוס של עומס. ביום שני אצל בתיה יש לפעמים עומס כשהיא מלמדת כולם עושים מעגל אחד ואני כבר מוותרת...עולה על הבמה ולומדת משם....טוב בין כה וכה תמיד יהיו לי עוד הזדמנויות ללמוד.... אז זה לא ממש קריטי... כן,גם אני מכירה רבים מהפורום.... היום הכרתי את רינת (RENAT18) מאתמול שכתבה כאן... ויש כאלה שמכירים אותי ואני לא אותם..*מירי* *צאפ* ספרתי לפחות 10 אנשים כאן שמכירים אותי.... טוב...בטוח תהיה לנו הזדמנות להפגש...

לאביגל - אם שתינו לא נוותר על

ההרקדות בימי חמישי - מה שזה גם בסדר, אולי נפגש בימי שישי - בהרקדמה החופשית של פנינה קליין בין 13:00 ל- 15:00 ?

avigal23

New member
אולי אולי אולי השבוע אני לא בטוחה

זה לא שאני לא רוצה אני פשוט מסיימת את בית הספר בימי שישי בשעה 13:35... אגב,פנינה לא באה להשתלמויות???? אולי אני אגיע.... אני בספק אבל אולי אני אכנס לפורום באמצע השבוע אז אתן עוד פרטים אם אגיע... השבוע אני מסיימת בשעה 12:45 אז אולי....זה בחינם? אולי,יש תקווה....

אביגל.כפי שאני יודע.פנינה קליין לא

מתעניינת בריקודים החדשים שנוצרים.לכן היא לא הולכת להשתלמויות.כיון שאין כמעט חוגים ללא הריקודים החדשים ,אז מייק ורון עושה את העבודה של הריקודים החדשים בשבילה.אם ריקוד חדש השתלב יפה בהרקדות במשך שנתיים אז גם היא משלבת אותו בהרקדות שלה. היא לא קופצת מהר על כל ריקוד חדש ויפה שיצא כמו בתיה המדריכה שלך.לכן היא בונה כל הזמן חוגים חדשים למתחילים שמשתתפים בהם הרבה רוקדים חדשים שמעולם לא רקדו ריקודי עם ולא ידעו קודם מה זה ריקודי עם.

על מה אתה מדבר עזרא ?

א. פנינה קלייין מעודכנת מאד בריקודים החדשים. ב. בשביל להיות מעודכנת, לא צריכים ללכת להשתלמות, אפשר לרכוש קלטת. היא לא מחכה שנתיים, כפי שכתבת, עד שהיא משלבת ריקוד חדש - מי סיפר לך ? לו היית טורח ובא ביום שישי האחרון להרקדה שלה היית מגלה להפתעתך כי פנינה משלבת ישן וחדש. ופנינה שילבה ברפרטואר שלה גם את החדשים ביותר כמו "ברצלונה", "כמה טוב בשניים", "ירח תימני" ואפילו את "אל תמהר". עובדה, באתי, ראיתי וגם רקדתי. מירי.

מירי. פנינה לא יודעת ממש לרקוד את

הריקודים החדשים וודאי לא יודעת ללמד אותם,אבל יש לה את המנגינות והשירים ולא בעיה בשבילה לשים אותם ולהרקיד.ואם היא גם רקדה את החדשים ואני לא בטוח בזה אז בטח שהעתיקה בזמן שרקדה. והנה שוב יבנאי חושב שקפץ על איזו מציאה כדי להכפיש אותי אבל תמיד הוא לא כותב לעניין.

יבנאי

New member
לעזרא - כתיבה במחשבה תחילה

קודם כל פנינה עובדת בימי שישי כך שלא מתאפשר לה להגיע להשתלמויות, ולא שטויות כמו שכתבת. אכן מייק עוזר לפנינה. ובאשר לריקודים החדשים, כדאי שתגיע להרקדותיה ותיווכח בעצמך

avigal23

New member
עדה - אני לא דואגת...חח..

את גדי פגשתי בהשתלמות האחרונה... זה לא שאני סקרנית או לא.כמו שאת לא ממש מוכנה להפסיד הרקדה של גדי אני לא מוכנה של בתיה, אבל אני לא טיפוס של עומס. ביום שני אצל בתיה יש לפעמים עומס כשהיא מלמדת כולם עושים מעגל אחד ואני כבר מוותרת...עולה על הבמה ולומדת משם....טוב בין כה וכה תמיד יהיו לי עוד הזדמנויות ללמוד.... אז זה לא ממש קריטי... כן,גם אני מכירה רבים מהפורום.... היום הכרתי את רינת (RENAT18) מאתמול שכתבה כאן... ויש כאלה שמכירים אותי ואני לא אותם..*מירי* *צאפ* ספרתי לפחות 10 אנשים כאן שמכירים אותי.... טוב...בטוח תהיה לנו הזדמנות להפגש...

dw2322

New member
ז"א היא אמרה שהיא תהיה המדריכה?

אם כך קיבלנו תשובה לסוגיה שעלתה בהמשך השרשור.

למעלה