שמעתי ש...

שמעתי ש...

שבוע שעבר - המופע לא רגיל בכלל של להקת "פרפרי הבטון", שזו להקה מחתרתית של אהוד בנאי. אהוד נתן ביצוע מרגש ל"בשביל לעשן"... אני באופן אישי לא שמעתי את הביצוע, אבל יש לי תחושה טובה לגבי העניין. "לאורך הים בשביל לעשן...."

גם אני שמעתי ש..

היה מופע כזה שפורסם באופן מחתרטי משהו...בכללי המבקר ירד על המופע היטב , סיפר שהיתה מחרוזת של לפחות 3-4 שירי מאיר וציין שבנאי היה במיטבו רק כאשר שר שיר של עצמו.. מזמן לא שמעתי כזו ירידה על בנאי וצוות נגניו, אני בטוחה שהיה אחלה מופע.

חבר קרוב...

היו שני מופעים ביום שבת שעבר וביום ראשון שלמחרת. המופע כולו הוא עניין הזוי - קורה אחת לכמה שנים. הפירסום למופע לא מזכיר את שמו של אהוד - זו להקה מחתרתית שלו, "פרפרי הביטון" בנאי מבצע שירי עם, שירים יהודיים כאלה ואחרים, בינהם הוא ביצע את בשביל לעשן ואת לילה שקט... ואולי עוד אחד או שניים. לא מכיר את הכתב שסיקר את זה - אבל ממה שאני הבנתי היה ערב נדיר, בנאי כהרגלו בשיא הצניעות - מבצע אחרי שכנועים של הקהל - בסוף ההופעה - שני שירים שלו וגם את זה קשה להוציא ממנו. בכל אופן הוא הקדים לומר לפני הביצוע, "אני מבין לליבם של אלו שיחליטו לצאת לעשן בחוץ, כי לא מעשנים בבארבי, אבל זה שיר בשבילי..." איש יקר. שבוע טווווב.

למעלה