שמעתי שקונן חזר ..

אממממ קוננילה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אממממ מציצה מתחת לגלימה אממממ יש כאן קוננילה, אבל לא מנהל אלא מנהלת אממממ בבקשה לדייק! עכשיו מה השאלה בבקשה?? וד.א. שאבין - את הנשיקה הקודמת לא אהבת?? האאאא! רק טוב!!!

תודה רבה לך גיברת מנהלת!

את באמת מינהלת טובה,תודה על ההנשמה שאת עושה לי כאן לפני כולם. באמת שהגיע הזמן שתנשקי אותי סוף סוף במקום צו'קריות ושקיות. בואי מהר.....שוב התעלפתי!

תגיד יא קונן אחדדד

מה אתה מחבק אותי ככה חזק? אתה ממש חונק אותי עם חיבוק הדוב הזה וחוץ מזה מה פתאום אתה קורא אותי מתמסרת כמה פעמים עלי להגיד לך שאני לא לא מתמסרת, חוץ מזה מה זה משנה על מי אתה צועק? מבחינתי שרון והנהלת המלון היינו אך וגם אח. ועוד שאלה חשובה לי אליך למלון כזה הלכת? תתפלא אבל צילמתי אותך במלון הזה

חחחחחח למה לא מספרים לי

שום דבר? אני כל הזמן מפסידה את הדברים הטובים חחחחחחח תגידו שרון
וחןן במה השקתן אותן שהן נראות כאלה...איך אומרים?.... מחלבותיים?:))
שמעתי שמישהו רעב, עשיתי הזמנה טלפונית היא כבר בדרך אז בתאבון:)) שיהיה שבת שלום לכולםם

זהו שפנינת חן ..

אנחנו לא השקנו אותן בכלום .. זה בגלל שהן ראו את קנון .. ופתאום הציצים שלהם הזדקרו .. אנחנו כאלה תמימות ..

שלום לך פנינת החן !

באמת שאת לא מפסידה כאן כלום. כולה קצת שדיים,קצת ציצי,ועוד קצת דדיים..... אבל אותי מעניין במיוחד מה זה הדבר החצי עגול הזה שמונח על זיקרונו של הבחור? וכמו כן מה יקרה אם באמת יתחשק לזיקרונו להתעורר ולהשתולל.... מאוד מעניין מה יקרה לנקניקיה שעל המגש.

למעלה