שמעתי שקונן חזר ..

נ.ב

שמעתי שהטוסיק שלך מאוד עדין ..

היי שרון,אכן חזרתי,אבל עצבני!!

לא,לא ביגללך כפרה,זה בגלל המלון בו שהיתי. כהרגלי,אני מגיע למלון לבוש בקפידה וממיטב האופנה האחרונה, כולל נעלי האצבע החדשות שקניתי לאחרונה בקלקיליה..... אני מאוד מחזיק מעצמי ולכן אני נכנס ללובי ברוב חשיבות,כשכרסי מהלכת לפני תחילה. כל עובדי המלון כולל המנכ"ל,מסתדרים בשורה ומוחאים לי כפיים וקדים קידה רופסת בפני. נכנסתי לחדרי,ועד מהרה תפסתי עצבים,מפני שעל מכסה האסלה היה כתוב, "חוטא במיוחד עבורך" מיד התקשרתי לפקידת הקבלה וצרחתי עליה.....למה לא כתוב על האסלה, "חוטא במיוחד עבורך מר קונן,ירום הודו"..... וגם כן אמרתי לה,שהתחת שלי נורא עדין,והוא לא יושב על כל אסלה פשוטה ששמי לא מופיע עליה במפורש. עד מהרה הצרחות שלי עשו את שלהן,ומנהל המלון בכבודו הגיע עם כיתובית חדשה לכבוד הישבן העדין שלי,לא לפני שהוא קד לפני קידה עמוקה,בדיוק כמו שאני אוהב. כאן הסתיים חלק העצבים הראשון,ולשביעות רצונו של ישבני!

מלאן עצבים,חלק שני !!!

כעסי על הנהלת המלון בו שהיתי, הלך וגבר. בשיחה מקדימה נאמר לי טלפונית בפירוש,שהטלויזיה בחדרי תהיה סטראופונית. עד מהרה הסתבר שרק רמקול אחד עובד ולכן שוב תפסתי עצבים וצרחתי על פקידת הקבלה שוב,ואיימתי שאדרוש פצויים על עוגמת נפש מכיון שבדיוק עמדתי לצפות בערוץ האופנה,וזה בלתי אפשרי לצפות רק עם רמקול אחד! עד מהרה התייצבה בחדרי פקידת הקבלה,לבושה בביקיני עם חלק עליון בלבד, ואמרה לי שהתבקשה על ידי מנהל המלון לעמוד ליד הרמקול שלא עובד וכל אימת שתושמע מרמקול אחד קולות אנחה וגניחה....היא מיד תתייצב ליד הרמקול שלא עובד,ותשמיע קולות גניחה משלה.... יש לציין שפקידת הקבלה מילאה לשביעות רצוני את המוטל עליה,ואף מעבר לכך.....ואני שוקל להתארח שוב במלון מצויין זה....!

שאבין יא קונן אחד

מהה מה שרון אשמה שאתה צועק עליך ככה בקולי קולות? אהה? מה כבר אמרה?אז סיפרה לנו שאתה חוזר אז מה? בגלל זה צריך לצעוק עליה?אהה<? וכעת אני קיבלתי קריזה איפה כל האי קונים? למה לקחו לי את כל הכלים שלי מה קרה? שיחדת את תפוז עם החפוז? וחוץ מזה למה אתה מספר שהיית במלון? אהה? לא חושב שסטלה כבר תפסה אותך על חם?

אמממממ למי יש טוסיק עדין?../images/Emo3.gif

אמממ שרונינקההההה מאיפה לך לדעת שיש לו טוסיק עדין אני מבקשת להבין וקונינלההההההה חזרת!!! געגענו לך! ראית איך מייד המתמסרת חזרה ברגע שהופעת?!! שולחת לך שפתיים אדומות חחחח רק טוב!!!

שלום לך מתמסרת../images/Emo24.gif

אוי,כמה שאני אוהב את השם הזה,מתמסרת! וכמה שהיתה חסרה לי המכוערת שצירפת לכאן..... וחוץ מזה מה פתאום את מתערבת ומגינה על שרון? אני לא כועס על שרון,אני כועס על הנהלת המלון, עכשיו גרמת לשרון לבכות,תתביישי לך. אדיוס סנטוס,איזה אנשים יש פה..... יש פה מינהל...?

חחחחחחח קונן .

אלק בכיתי ..
נסחפנו קצת ..
הנה קח לך עוד משהו נחמד . .רק בשבילך .. ממני באהבה ..

שרון כפרה,אני ממש.....

אני ממש מתרגש לנוכח הסיליקון הגדול שהדבקת לי בין רגלי.... מזה שנים אני חולם על זיקרון גדול שכזה,להסתובב בחוף הים ולהניף אותו לעבר עלמות חן חסודות לאות שלום,היי,וביי,ומה העניינים...?

אם זקרוני לא מטעני ..

זה מה שקרה לאותה בחורה שאת זקרותך ראתה .. ומיד התנפחה ..

שרון,אני מתעלף........

ביסמילה אללה אל רחמן אל רחים.....! תועבה,ממש תועבה,תתביישי לך,דווקא בערב שבת לעצבן את זיקרוני? לא מספיק מה שהמתמסר התערטלה פה לפני רגע? גחלולה,אני זקוק להנשמה דחוף דחוף!!

חן (*_*)

New member
חחחחח............הרסתם אותי ../images/Emo6.gif

כמה צחקתי חחחחחחחחחחחחחח.............. שרוני, את לא יכולה ככה לעשות, הבן אדם רק חזר וכבר להכניס אותו לשוק? וקונן, תגלה לי רק בסוד, באיזה מלון היית כדי שאדאג, שם, על בטוח לא להיות
אופסססס.... ודרך אגב, התנפחות שכזו לא מ-היי וביי...כי אם מרוב שתיית מיים אז אם לא ראית זאת שם, הרי לך גברת עם ........

חן כפרה,אדיוס סנטוס.....

אני שוב מתעלף,אני אוהב להתעלף..... מאוד עצוב לי שאף אחת לא התנדבה לעשות לי הנשמה. עם שני שדיים כאלה אני לא יכל לישון,מוש מומכן מוש מומכן..... מומלץ לכל מי שמנסה להתאבד,לנחות קודם כל על זוג השדיים הללו, מה שבטוח,אף פעם לא יימאסו עליו נסיונות ההתאבדות.

חן (*_*)

New member
חחחחח............הרסתם אותי ../images/Emo6.gif

כמה צחקתי חחחחחחחחחחחחחח.............. שרוני, את לא יכולה ככה לעשות, הבן אדם רק חזר וכבר להכניס אותו לשוק? וקונן, תגלה לי רק בסוד, באיזה מלון היית כדי שאדאג, שם, על בטוח לא להיות
אופסססס.... ודרך אגב, התנפחות שכזו לא מ-היי וביי...כי אם מרוב שתיית מיים אז אם לא ראית זאת שם, הרי לך גברת עם ........

חן ...

ןשתדעי שזאת היתה רק הראשונה ... הנה עוד דוגמא לעוד אחת שהזדקרה ברגע שראתה את קונן ..

חן (*_*)

New member
שאלה ../images/Emo35.gif

אני לא רואה טוב כנראה מרחוק
יש לה מלפנים גם תמרור אזהרה
זהירות רבותי-מטען חריג

אני חושבת שגם לך אם היה כזה ..

היה תלוי לך מקדימה ומאחורה .. זהירות מטען חורג מתארת לעצמך איך רצים עם ציצים נפוחים כאלה .. ? בטח כל צעד שהיא עושה היא נחה כדי שהם לא יקפצו לה מהר מידי ..

לא נכון ..

אני לא רעה .. ממש לא .. {פחחחחחחחח .. ממש לא .. אלקקקקק
} אני חושבת שזה כמו פרצה קוראת לגנב ..

למעלה