שמעתי שמתוכנן

שחור

New member
שמעתי שמתוכנן

טרייד על ואן הורן מישהו יודע מה קורה עם זה?

עידו17

New member
אני חושב שאני יודע מה קורה,

וזה שזה לא קורה. החוזה הענקי של ואן-הורן מונע מקבוצות אחרות לקחת אותו, בייחוד אחרי הפלייאוף המזעזע שהיה לו. האפשרות היחידה להעביר אותו היא בצירוף לשחקן מבוקש אחר, נגיד לדוגמא קרי קיטלס וריצ´רד ג´פרסון, דבר שאני לא רואה סיכוי שיקרה. בעיסקה ישירה, ללא תמורה נוספת, קשה לי מאד להאמין שהנטס יצליחו להיפטר ממנו.

אני דווקא שמעתי שמועה

שוואן הורן יחצה את ההדסון ויצטרף לניקס ,ואלן יוסטון יעבור לנטס .אם זה יקרה- הנטס אכלו אותה (והניקס יצאו פראיירים ,לא משנה מה יעשו )

עידו17

New member
זו עונת השמועות...

או-טו-טו מגיע יולי, חוזים מסתיימים ומתחילים הדיבורים. גם אני שמעתי שמועות על ואן-הורן, על הניקס דווקא לא שמעתי, אבל על הקליפרס (בתמורה לקורי מאגטי), קליבלנד (תמורת ווסלי פרסון) ופורטלנד (תמורת שתי בחירות בסיבוב הראשון). מדברים, אז מה? אני יודע שניו ג´רסי מחפשים להעביר את ואן-הורן כבר בערך שנתיים, ואין ממש קופצים. אפשר להאשים אותם? ואן-הורן תמורת אלן יוסטון דווקא מסתדר מבחינת שכר, ואני בטוח שהנטס ישמחו מאד, אבל אני לא רואה את ניו יורק מוותרים על יוסטון כל כך מהר. בכל אופן, הם יוכלו לקבל תמורתו הרבה יותר מאשר רק את ואן-הורן. חוץ מזה, גם אם הניקס חשבו על טרייד כזה, אני חושב שהתפקוד המביש של ואן-הורן תחת לחץ גרם להם להתחרט מיד.

אל תשכח שאלה עדיין הניקס

ההגיון שלהם הפסיק לפעול די מזמן , ואני לא אהיה מופתע אם הנטס יצליחו להערים על הניקס ולהרוויח יותר ממה שהם חשבו על ואן הורן. כמובן ,וחייבים להדגיש, שמצב כזה יכול להווצר אך ורק בטרייד עם הניקס , ולא שום קבוצה אחרת

למעלה