שמעתי שמועה.

*superstar*

New member
שמעתי שמועה.

שמעתי שמועה שהעיפו את המורה שלי לאזרחות כי הוא הרביץ לילד מכיתה ז'. דיון- מה אתם אומרים על זה? על אלימות בין מורים לתלמידים ותלמידים למורים? שיטת חינוך? התעללות? שפכו.

mango007

New member
אני נגד

אלימות בכללי!! כמובן שמוה לא צריך להכות תלמיד!! אבל מנגד- התלמידים של היום מזלזלים במורים בצורה ממש נוראה....

mango007

New member
ממש ממש ממש ממש לא מצדיק!

לאף אדם אין זכות להרים עלייך יד, בטח שלא מורה שלך... והוא צריך להענש/ להיות מושעה וכו'. אי אפשר לחזור לסדר היום. אבל גם צריך לברר עם התלמיד מה היה, ואם הוא טלית שכולה תכלת.
אבל בואו לא נשכח ההתנהגות של תלמידים- פשוט נוראית! פותחים ג'ורה על המורה, חושבים הוא מישהו שווה ערך להם, ותכל'ס צריך להתייחס גם למורה הכי מניאק, הכי נודניק וכו'- בצורה מכובדת וראויה. וזו דעתי!! וחבל שרבים לא חושבים ככה...
אני רואה איך אנשים מדברים למורים שלהם, מקללים, משמיצים- וגם הם בני אדם! יום אחד ראיתי מורה בבצפר בוכה. בגלל תלמידים. ואין מחזה יותר עצוב מזה! אדם שמקדיש עצמו לחינוך, מתוך אמונה ורצון לשנות, להוביל, לפתוח אופקים- נתקל באטימות, וטיפשות. וגם ההורים של התלמידים- משמשים דוגמה לילדים שלהם- באיך לזלזל במורה.
אז אני מציעה שפשוט כל פעם, גם אם קורה תדבר הכי מעצבן עם המורים- ומדברים איתם, לזכור שמולך יש אדם עם רגשות, בדיוק כמונו.
*****לכול התלמידים שבאים לבצפר ומגלים שהתבטלו שיעורים- א. הלוואי עלייי.... ב. זה באמת פאק של המורים והמערכת! תעשו משהו!!

וואי!

בדיוק היום עשינו תרגיל באזרחות שהיה צריך להגיד איזו זכות טבעית נפגעת אם מורה מכה תלמיד! בעקרון, זה זוועה מה שאמרת. לא יאמן מה אנשים עושים. וזה גם לגבי הצד השני. למשל, לפני כמה שבועות הלכתי בביצפר וקראתי משהו תוך כדי ההליכה. וזה לא שהלכתי לאט, הלכתי בקצב סביר. פתאום - אני שומעת קול ילדותי מדבר אלי בערסיות מדוברת או לחילופין עילגות לשמה(תודה נדב
), ואני מצטטת : "סעי!". ערס קטן וחצוף, בסביבות כתה ז', שבקושי מגיע לי לגובה המותניים, אומר לי לנסוע! לא יאמן איזה חוסר כבוד יש לידים היום! הילד המסכן הזה, חצי מהגובה שלי, קטן ממני בכמה שנים טובות, והוא עוד מעיז לפנות אלי, ועוד בדרישות שאני אלך יותר מהר כי אני מפריעה לו ולשאר חבריו הערסים! העובדות המזעזעות הן שהנוער הזה, חסר הנימוס והכבוד לזולת - למד את זה מאחרים והייתה לו דוגמא כלשהי - משפחה, חברים, והיום נוכחנו לדעת שגם מורים. מסתבר שלא רק התלמידים צריכים חינוך... וכשיסיימו לחנך את המורים, שיחזרו לעשות משהו בנוגע לילדים.

Snoop Dogg

New member
היה לנו מקרה דומה...

לפני שנתיים, איזה שמיניסט רצה להביא מכות לחבר שלי. קיצר, הוא בא בסוף השיעור לכיתה וחבר שלי יצא עם המורה מהכיתה, והשמיניסט בא להעיף ת'כאפה וזה פגע בגב (לא חזק..) במורה. בקיצור, המורה חשב שזה עליו, ההוא עם הוואחד יד שיש לו הביא לשמיניסט סטירה אבל חושילינג מצלצלת.. התלמיד רצה להתלונן במשטרה וכאלה... אבל לא היה כלום בסוף! זה הזכיר לי שאתמול אחרי שיעור אנגלית המורה רצתה להביא לי מכות כי דיברתי בשיעור ולא הכנתי שיעורים והיא אמרה אבל אסור לי להרביץ לך.. ואז אמרתי לה, טוב אז אני אפריע כל הזמן.. חחח

*superstar*

New member
וואו../images/Emo4.gif

זה מזכיר לי את המורה לביולוגיה מהחטיבה.. היא הייתה זורקת עלינו גירים!!!!!! חולת נפש!

Snoop Dogg

New member
אצלנו זאת היתה המורה לפיזיקה...

זורקת גירים על תלמידים... אני ישן לתומי, פתאום אני מרגיש גיר עף עלי..

*superstar*

New member
חחחח גדול.. אבל זה כואב!!!!!!../images/Emo122.gif

היינו יוצאים עם סימנים לבנים מהגיר!

painapple

New member
אוי אוי! נזכרתי במשהו!

דבר ראשון אני בספק ענקי שהעיפו אותו, ונזכרתי גם שחיים (המורה להיסטוריה, האיש, האגדה והקרחת) הרביץ כמה פעמים לתלמידים וגם לעופרי (ילד מהכיתה שלנו..) ולא העיפו אותו.

*superstar*

New member
הוא הרביץ לו?? מתי??../images/Emo12.gif

וזוכרת בכיתה י' שיורם רדף אחרי מישהו באמצע המבחן בפיזיקה??? חחחח מי זה היה?!

למעלה