שמעתי שמועה מאוד מוזרה

flint15

New member
שמעתי שמועה מאוד מוזרה

שמגי וייס אושפזה לפני כמה זמן בבית משוגעים כי היא חשבה שרייסט אמיתי שמישהו יענה לי זה חשוב זה נכון?????

../images/Emo6.gif חזק!../images/Emo54.gif

וואו, יש אנשים מוזרים בעולם. זוכרים את princes15? ולגבי מרגרט וייס - אני לא יודעת. חיפשתי בוויקיפדיה, אבל כתוב מעט מאוד על החיים האישיים שלה.

Guybrush Marley

New member
לא נראה לי.../images/Emo118.gif

זה לא מזיק לסביבה שהיא חושבת שרייסט אמיתי. ואם זה לא מזיק לסביבה - אז מי אישפז אותה? היא? כי אם כן זה קצת סותר את זה שהיא חשבה שרייסט אמיתי.

MIIKLE

New member
שלום לכם

יצא לי לקרוא את ספרי רומח הדרקון בנעורי ואני אוהב אותם מאוד זה סדרה מרתקת ביותר למרות שיש מתוחכמות ממנה בכל מקרה קראתי בהנאה רבה את השרשור ששמתם עם PRINCESS15 זה היה אחד הדברים הכי מצחיקים שיצא לי לקרוא אי פעם ראיתם שאיימתם לשלוח לה גוטסי או טאב גירל או מה שזה לא יהיה מה שלחתם שכל כך הרתיע אותה?

Guybrush Marley

New member
את אל תהיי אדיוט בעצמך../images/Emo118.gif

אשפוז במוסד לחולי נפש שונה מאוד מאשפוז בבית חולים או הכנסה לכלא. אם הוא מסכן את עצמו או את הסביבה אז אפשר לאשפז אותו בלי הסכמתו, אבל אם המחלה שלו לא פוגעת באף אחד אז האשפוז הוא מבחירה של המאושפז או המשפחה שלו, וזה בדיוק מה שאמרתי קודם.

../images/Emo54.gif

אוקיי, קודם כל, לא מקובל עליי שאתם קוראים אחד לשני "אידיוטים". אני דורשת שתפסיקו ומיד. אם זה יחזור על עצמו - אני אמחק את ההודעות שלכם. לגבי אשפוז: אם מישהו חולה סרטן ולא רוצה שיטפלו בו - לא מטפלים. אם מישהו חולה נפש ועלול להזיק לעצמו או לסביבתו - מאשפזים אותו. אם מישהו חולה נפש ומתחת לגיל 18 - האפוטרופסים שלו יכולים לאשפז אותו. אם מישהו מעל גיל 18 - הוא יכול לאשפז את עצמו.

flint15

New member
לפי מה שאני הבנתי ממי שסיפר לי את זה (שני

מקורות שונים)היא חשבה שהוא אמיתי והתאהבה בו ואז אישפזו אותה

The Snow fox

New member
כמובן, אבל אל תדאג.

היא כבר התשחררה, נישאה לקנדר וכיום עובדת על רצועת אנימה שתהווה המשך למחזור שער המוות.

למעלה