שמעתי שכנראה...

yanivm1

New member
שמעתי שכנראה...

גיל ריבה חוזר עם תוכנית משלו בערוץ 10 ונזכרתי בתוכנית "לימוזינה" בה התארחה סי היימן. זאת הייתי אחת התוכניות הטובות ביותר של גיל ריבה. סי הייתה שם כלכך מצחיקה ושנונה אך עם זאת התוכנית גם הייתה מהולה בקצת עצב... יש תוכניות לעשות עוד איזה תוכנית עם ריבה, זה אחלה שילוב

actress

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

גם אני חושבת שגיל ריבה חמודי אם כי התוכנית היתה קצת אחרת בזמנו גם סי אמרה שהיא היחידה שהצליחה להוציא אותו מחוץ ללימוזינה כי זכור לי במעורפל כי לא ראיתי את זה הרבה זמן שהיתה להם הפסקת חשמל אם אני לא טועה והם ישבו על הספספל ושם זה היה בשיא הרגש.

ט י נ ה

New member
וואו אני נחנקתי בלימו שלו ......

היה שם חם והוא שלף כל מיני שאלות מטורפות שהוא הבטיח לא לשאול והביא אותי לידי דמעות אבל מסתבר שזו תוכנית שנחרטה לכולם בזיכרון כנראה מדונה היתה במיטבה באותו יום. ולא כוונתי אלי כמובן בכל מיקרה בוודאי שכשגיל יחזור אשוב לעשות עימו עוד תוכנית יהיה לי לכבוד

yanivm1

New member
חוץ מזה, יש תכנונים להופיע במצעד

הגאווה השנה? אם אני לא טועה סי דפקה הופעה טובה לפני כמה שנים ...

ט י נ ה

New member
|גאווה הלוואי שיפנו אלי שוב

הבעיה שבשנים ההם הם פנו ותמיד באתי בגאווה ובצנעה ובהתנדבות מלאה אבל בשנים האחרונות זה לא " אין " הם לוקחים רק די ג'ייז ועברי לידר טוב שיהיה אני בכל זאת
על השנים שקראו לי ובאתי

actress

New member
כיום לעיריית חיפה שערכה בשנים הקודמ

הקודמות את המצעד אין אפשרות לקיים את המצעדים לפי העיתונות ואם אני לא טועה אז מיקי מפורום גאווה הוא זה שלקח את המופע בזמנו לגליל לנחל חלוקים ואפשפש באריכיון כי יש פה תמונות ממש ממש מדהימות של סי.

אבל קודם כל....

את באה ל'ג'ונגלר'-רצועת קיץ יומית שעולה אוטוטו בתחנת הרדיו הקיקיונית שאני משדרת בה ואוטוטו תוכלו לשמוע. אגב הג'ונגלר מחליפה את שעתיים בשקל תשעים ההזויה, שהקונספט שלה בינתיים נכנס לאחת המגירות שלי.

למעלה