שמעתי על

eliranashky

New member
שמעתי על

מפגשים בין אנשים בחלומות האם זה אפשרי ? והאם שתי האנשים יוכלו לספר את מה שקרה להם אחד לשני יום למחרת והם יזכרו את זה ?

tlccccas

New member
ממש לא

מה פתאום... תשמע בחיים לא קורים קסמים. קסמים זה מוסג שלא קיים. הקסמים היחידים הם מתקופת התנ"ך. מה שאתה אומר זה דבר שלחלוטין לא יכול לקרות. (בתור אחד שחלם חלומות צלולים אני מבין עד כמה חלומות צלולים גורמים לך לחשוב שאולי יש דבר כזה "קסם" כי חלום צלול זה כמעט כמו קסם בעצמו אבל לא..חלום צלול זה חלום, קסם זה דבר שלא קיים) תמיד יש את המשוגעים שיגידו לך שהם הצליחו לעשות "יציאה חוץ גופית"(לא בחלום צלול אלא במציאות) אבל גם זה דבר לא נכון לחלוטין.

MetalSinagouge

New member
אאוץ'.

אז בעצם כ-ל מי שהצליח (או אפילו רק טוען) חח"ג הוא משוגע? ראייה קצת צרה לא?

Roy1232

New member
אתה צריך להיות קצת מנותק בשביל להאמין בזה

כי העובדות מצביעות שזה חלום צלול. או שתעשה ניסוי שיוכיח את זה: תגיד לבנאדם שיכניס פריט מסוים לחדר שלך בזמן שאתה ישן ותעשה הקרנה חוץ גופית, ותגיד מה זה היה ואיפה זה היה.

MetalSinagouge

New member
קבל ניסוי מחשבתי פרי מוחי הקודח:

מה יותר ראציונלי (יחסית): א. להאמין שחח"ג קיים. או: ב. להתיימר שביקרת אצל כ-ל האנשים שטוענים לחח"ג (גם המיסטיקאים, גם אלה שלקחו LSD, גם אלה שחוו התקף לב וגם אלה שחלמו) והגעת למסקנה שמה שהם פשוט לא הצליחו להבדיל בין חלום ומציאות. אין לי ממש סיבה להאמין בחח"ג בעצמי, אבל אני מתקשה להאמין שעשרות אנשים שמדווחים על חוויות כאלה מרוויחים מזה איכשהו (לעומת למשל אורי גלר). באשר להצלחה, אני מציע לך לבדוק כל מיני מחקרים שנעשו בקשר לזה בCIA, בKGB. אולי לא הייתה שם הצלחה מלאה, אבל הייתה הצלחה שקשה להסביר על ידי צירוף מקרים\הסתברות.

tlccccas

New member
טוב אתה צודק בדבר אחד

אולי הגזמתי עם ה"משוגעים" אני מתקן את זה ל"אנשים שלא הבדילו בין מציאות לחלום צלול" זאת גם התיאוריה שלי בכל הנוגע ליציאה חוץ גופית..פשוט אנשים חשבו שזה מציאות למרות שזה היה חלום צלול. D:

MetalSinagouge

New member
ועדיין, קצת קשה להסביר אנשים שחוו את זה

בעזרת LSD, בעמידה, באמצע תל אביב.

Bluescale

New member
חלום משותף זה מונח שנחקר

לאחרונה. לא זה לא קסם. מדובר בשידור גלי וקליטה גלית שאנחנו עושים כל שנייה ואלפית השנייה בחיי היומיום רק שאנחנו לא מודעים אליה כלל ולכן: א' - אין מה לסתור את התיאוריה ב' - כמובן שאין מה לצאת נגד כאשר אין לך הוכחות על סתירה מלאה בנושא ואתן אף את דוגמת גלי הרדיו אתה רואה או מרגיש אותם? לפני שהיו מכשירים שיכלו להרגיש אותם האם אתה היית מסכים למה שאנשים מנותקים מן המציאות אמרו? אני סקפטי אבל משאיר מקום אפור מכיוון שאם אין הוכחה חד-משמעית (ולא סטטיסטית) על אי קיום דבר מסויים, אז אני שולל את זה לגמרי.
אל תקח הכל אישית זה רק על הנושא בלבד וסליחה אם כן לקחת פבל.

eliranashky

New member
שמעו

אני שמעתי על מישהו שלא רק עושה חחג אלא גם עושה את זה עם מישהי במשותף ... יש פה מישהו שמתעסק בזה ? ואם אנשים פה מכירים אנשים שמתעסקים בזה שיגידו להם שיעשו את המבחן של לשים פתק במגירה עם כמה מילים שהם לא יודעים מה רשום שם .. (כדי שהתת מודע בחלום לא יזכור ) ואז יבדקו במגירה ויקראו מה רשום ... ושהאנשים האלה יגידו להם האם הם ראו מה שבאמת יש במגירה או משהו אחר ... בדיקה פשוטה שמוכחיה בוודאות אם זה אמת או שקר

idan334

New member
כנס

יש אנשים שיאמינו שחח"ג אמיתי,ויש כאלה שייחשבו שמי שמאמין משוגע כי זה לא הגיוני..,אבל צריך לזכור שלא כל מה שלא הגיוני הוא לא נכון. חח"ג שונה מחלום צלול,חח"ג קורה במציאות בזמן אמת,וחלום צלול מתרחש בחלום רק שאתה מודע לו והכל בדימיון. בחח"ג השתמשו ועדיין משתמשים כל מיני "מכשפות" ומאגים למינהם,כדי לפגוע/לתקן משהו או במישהו. הדרך שאני מכיר להיכנס לחח"ג היא שיתוק שינה.

MetalSinagouge

New member
זה לא עניין של לקחת אישית.

יש הבדל בין אמונה לבין ידיעה. זה שהדתי אומר שהוא מאמין לא גורם לי לסמפט אותו יותר מהאתאיסט שאומר שהוא מאמין, הבעיה היא כשהאתאיסט טוען שהוא -יודע- (אין ספק שגם דתיים חוטאים בזה המון, אל מאתאיסטים היית מצפה ליותר).

Roy1232

New member
הקטע זה

שמאות האנשים שמדווחים על זה, מנקודת המבט שלי, חולמים את החוויה החוץ גופית. כל התפיסה של יש נשמה והיא יוצאת כשאנחנו ישנים או מה שלא האמנת בו כשהיית קטן מתבטאת בזה ובגלל זה הרבה אנשים חולמים את זה, וזה בסך הכל אותו רעיון אצל כולם. לא צריך לבקר את כולם או לחשוב שהם מרוויחים מזה
.

Roy1232

New member
לא מבלבל כלום

אני מסביר לך למה לדעתי אנשים חולמים את החח"ג.

YossiF22

New member
לא הקטע הוא..

שאף אדם לא יכול להוכיח לך ב100% שזה לא אמיתי ולהפך.אתה צריך למות בשביל לדעת. בהצלחה.

למעלה