שמעתי על הופעה...?

razohar

New member
שמעתי על הופעה...?

שמעתי שיש איזה מופע התרמה עם כול מיני אומנים ויהודית מופיעה הפרטים היו מעורפלים קצת....מישהו אולי שמע?! תודההה!

razohar

New member
טוב יש פרטים!!!

זהו ערב התרמה למקום שנקרא בית נועם יהודית רביץ תופיע עם הפילהרמונית וזה יהיה ב4/3/2006 כתוב בהיכל התרבות אבל אין לי מושג באיזה עיר....! יאו עם הפילהרמונית המופע מדהים יש לי את הדיסק.... חובה ללכת!!!!!

אלוהים? עם הפילהרמונית? אמג.

אני שמעתי ע המקום. הייתי אמרוה להיות בכנס לש"ש שם. לא משנה. אלוהים גם יהודית וגם מטרה טובה אלוהים אוויר. פילהרמונית?!?

0mroosh

New member
אני חושב שמנהלת הקומונה כתבה על

כך בקומונה,
אולי זה עבר כבר,
.

YA2007

New member
בירור קצר העלה ש...

כרטיסים להופעה לא נמכרים דרך הפילהרמונית או דרך היכל התרבות בת"א. מישהו יודע איך אפשר להשיג כרטיסים? בפילהרמונית אמרו שיש להם איזשהו קשר להפקת הערב, לא יותר מזה. תמסרו בבקשה עוד פרטים, מי שיודע... 4.3, זה יוצא מוצ'ש, ובאיזו שעה??? נ.ב. הופעה ממש שווה, הייתי בה לפני שש שנים ואני מת ללכת שוב. בביצוע של 'באה מאהבה' היה נדמה כאילו איזו רוח אלוהית יורדת על ההיכל...

YA2007

New member
בירור קצר העלה ש...

כרטיסים להופעה לא נמכרים דרך הפילהרמונית או דרך היכל התרבות בת"א. מישהו יודע איך אפשר להשיג כרטיסים? בפילהרמונית אמרו שיש להם איזשהו קשר להפקת הערב, לא יותר מזה. תמסרו בבקשה עוד פרטים, מי שיודע... 4.3, זה יוצא מוצ'ש, ובאיזו שעה??? נ.ב. הופעה ממש שווה, הייתי בה לפני שש שנים ואני כבר מת ללכת שוב...

razohar

New member
פרטים אפשר לקבל ב...

מהפירסום כתוב לפרטים נוספים בבית נועם: 05-5351344 ויש טלפון נוסף שאני לא יודעת של מישהו? 09-9564217....? בשניהם כתוב לפרטים....מקווה שזה יעזור...

למעלה