שמעתי נכון????????

אדום_

New member
שמעתי נכון????????

ספר עובר לשחק במכבי????????? אם כן אז אתם אוהדי מכבי עדיין חושבים שמכבי לא הורסת את הליגה?!

אדום_

New member
אבל...

זה גם די ברור שהוא לא ישחק יותר מדקה במשחק, הם קונים אותו רק כדי להרוס לגליל!

לא,בטח שלא כדי להרוס לגליל

כבר לפני שנתיים ספר היה אמור לשחק במכבי. השנה שהוא חוזר זה דיי ברור,לפחות לי,שהוא לא יהיה כמו בורקו ראדוביץ... הוא יכול להיות הפתעה טובה במכבי,לפני תחילת העונה לא חשבנו שבורשטיין לא ישחק? והנה הוא הפתיע את כולם. אופיר

פו-הדוב

New member
עוד סימן לגור שלף שהגיע הזמן לעזוב

ההחתמה של ספר יחד עם הרצון של מכבי להחתים זר ובוסמן גבוהים היא עוד סימן של המערכת לגור שלף שהגיע הזמן ללכת חבל שיתייבש כשחקן רביעי-חמישי בעמדות שלוש וארבע אחרי הנפלד ספר והזר או וויצ`יץ` שישחקו על העמדה שלו, לשלף עד כמה שאני יודע אין חוזה במכבי לשנה הבאה וזה הזמן לשנות כיוון לכיוון אחת הבחירות האחרות כגון ירושליים או רעננה שהן היחידות שיכולות לעמוד בסכומים שלו.

kirk hammet

New member
סיבה אחרת לדעתי.

הם ישאירו אותו כי בסוף השנה הזו הנפלד כבר יפרוש בגלל כל הבעיות שיש לו בגוף. הגוף אומר לו לפרוש.

kirk hammet

New member
יש הבדל

בין התנאים הגופניים לבין הרגש. יש דברים שגם אהבה לא יכולה לקנות - בריאות.

לא! מכבי לא הורסת את הליגה!

למרות שלדעתי זאת שטות להביא את ספר. אבל אולי הם מביאים את ספר רק כדי שיהיו יותר ישראלים, וחוץ מזה ספר שחקן מצויין וגליל, בלי ספר או עם ספר ממילא נהרסת כל משחק מול מכבי...

parker_sholet

New member
כל קבוצה רוצה את הכי טוב בשבילה

וזה מה שמכבי עושה, היא חושבת שזה טוב לקבוצה להביא את ספר אז היא מביאה וברור שלא כדי להרוס את גליל כי גם ככה גליל לא מהווה אויב מסוכן למכבי...ממש לא.

kirk hammet

New member
ככה היה כתוב בעיתון

אני חושב שזה נכון בסך הכל אני חושב שמכבי פשוט רוצים חיזוק כדי לשמור על הרמה שלהם כי הם באמת צריכים חיזוק אם הם רוצים לשמור על הרמה -במיוחד בעמדות שלוש ארבע אז הם עושים מאוד בשכל מבחינתם

למעלה