שמעתי ברגע זה ממש!

Light woman

New member
שמעתי ברגע זה ממש!

"זה מתקרב... דרגון בול זי הפרקים החדשים בקרוב!" (הפרסומת) מה שאומר שזה יגיע בעוד חודש! יש! *ציניות* מה יש? בטח יהיה דיבוב יותר מזוויע מעכשיו! אוי לא... פיקילה!!!! *רצה לאולפני הדיבוב לרצוח את המדבב של פיקילה*

Light woman

New member
אתה לא רציני, נכון?

תגיד, שמעת את הקול של "מקיטה" הנשמע כמו ערס גרוזיני מסומם במיוחד? מעניין? אולי מפחיד, אבל לא מעניין... אני יודעת בדיוק איך הם תירגמו... הם תירגמו כמו שדבילים לא קשורים מתרגמים... בדיוק כמו אנשים מערוץ המפגרים!

Light woman

New member
שימו לב להודעה חכמה של ....

"אורח בפורום" כותרת: אני גוקו "תוכן": שלום אני גוקו אני הכי חזק... שימו לב להמשך.... ואני הכי חכם כמובן! גוקו הכי חכם! נאיבי? מה פתאום!!!! ומי שמע אי פעם על סימני פיסוק? מי צריך אותם? שירפו את סימני הקריאה, סימני השאלה, הנקודות והפסיקים!!!!

ash 1

New member
על מי את מדברת?

ולעזזל עם סימני הפיסוק! מי צריך אותם כשאפשר פשוט לכתוב כמויות בלתי נתפסות של סימני קריאה!!!!

gogumagog

New member
הגעתי למסקנה../images/Emo147.gif

שיש לך בעיות נפשיות

gogumagog

New member
עודכנה בזה הרגע...

ממש דפוקה זאתי... צמחונית עלק... הנה העידכון:

Light woman

New member
מילא דפוקה, אבל אתה מפקפק בהיותי

צמחונית? אינך סומך על מילתי?? *מתעצבנת* אפשר את זה לשניה, גוגל? * לוקחת מגוגל את המחבת שלה ומתחילה לרדוף אחרי gogumagog* אף אחד לא יגיד עליי שאני לא צמחונית אחרי שאמרתי שאני צמחונית! אם אני לא אהיה צמחונית אתם תיהיו הראשונים שתדעו! אפילו לפני!

gogumagog

New member
בשם כל החס וחלילות

מי פיפק בך למען השם????????? מה אכפת לי? תהי מצחונית!!! מענין לי את הב**צה השמאלית...

Light woman

New member
זה אחד בפורום דרגון בול בערוץ

המפגרים... תעשו לי טובה... המנהל שם אפילו לא ראה את כל הסרטים.... הוא בקושי יכול לענות על שאלות שילדים עם שגיעוט קטיו כותבים...

G0nz0

New member
אני המנהל שם...

וראיתי את כל הסרטים... ואני מבין יותר ממך... אז לא ללכלך טוב? אז מה אם הם ילדים קטנים? אני מסביר להם יותר טוב מנבות, זה בסדר אז חלאס

Light woman

New member
הילדים שם אומרים שהם גוקו...

אז אולי תמחק את ההודעות האלה? כאילו, יש גבול... מילא אומרים מקיטה, מילא "מר פאריס" *צמרמורת* (איזה שמות מזוויעים!!) אבל שיבוא לשם מישהו ויגיד שהוא גוקו? למה אתה לא מוחק הודעות כאלה?

G0nz0

New member
תגידי ליבאיזה סרט את חיה?

אסור לי סתם ככה למחוק הודעות... שיכתוב מה שבא לו ומה את בכלל נכנסת לשם?

למעלה