שמעתי את SO-CALLED CHAOS

שמעתי את SO-CALLED CHAOS

שמעתי את EVERYTHING ו- 8EASY עד הסוף... בסה"כ אחרי כל הצפיות לאכזבה דווקא משום מ SO-CALLED CHAOS נשמע ממש נחמד. רק משמיעה של 30 שניות בכל שיר תיהיו בטוחים שמ- URS הוא יהיה הרבה יותר טוב. הסגנון קצת שונה, זה מן מוזיקה כזאת שסבבה לשמוע אותה בפאב, ככה בסוטול באיזה מועדון קטן ואז בא אומן אנונימי ושר ת'שירים שלו (י'עני תשירים האלה). ההתאמה בן הקול למנגינה מצונית (לא כמו ב- UD שמפציצים ת'באסים ותתופים ות'קול של אלאניס ומה שנשמע זה רעש), חלק מהשירים מרגיעים. אהבתי את- SO-CALLED CHAOS EVERYTHING EXCUSES והכי הרבה את - DON'T I PROTCESS TO MUCH שיר ממש ממש טוב. הלחנים (שימו לב הלחנים או המנגינה - לא המילים!!) מזכירים קצת את YOMNIR, שאם כל האמת שזה לא שיר משהו המנגינה שלו באמת נחמדה. אז קיצר, אני לא יודע אם הוא יגיע לעוצמה והאנרגיות של JLP או SFIJ, אבל הוא יהיה ממש טוב. עוד סיטואציה לשמוע את SCC - לנסוע ברכבת לעזריאלי (למפדש פורום), ולהתסכל על מהחלון וSCC ברקע. נ.ב. תזכרו מה אני אומר מעכשיו - THIS GRUDGE - שיר ממש ממש ממש משעמממם ויבש. אתם לא תבחינו בינו ל בין TPT... אז אל תפתחו צפיות (כי הן יכולות בסוף רק יותר לאכזב...), אבל תיהיו אופטימים אחים שלי............

AlanisJunkie

New member
חח..אוקיי, אמיל. אבל אתה צריך לזכור

שזו דעתך האישית. אבל את דעתנו, של כל אחד פה אישית (ואולי גם דעתך האמיתית באמת), נוכל לקבוע רק אחרי שהאלבום יצא. רק שיצא כבר...:)

Rוית

New member
../images/Emo6.gifאיך אני מתה על הילד הזה!

נעלם מהפורום ופתאום חוזר ומפציץ בהודעה!
כמו שיקירי המלומד אמר, זו אכן רק דעתך ואנחנו נראה כבר מה יהיה שהדיסק יצא, אבל אני בטוחה שאתה ידעת מה שאמרת כשרשמת שסיטואציה טובה לשמוע את השיר זה בדרך למפגש פורום
מה שמזכיר לי להכין את כולם נפשית - בחופשת פסח יהיה(
) מפגש פורום
מי שלא יגיע, שיצפה לעונשים חמורים ממני ומיוסי!
ולא. זה לא איום. זהו הבטחה
נכון יוסי?

AlanisJunkie

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo148.gifנו, ברור!../images/Emo24.gif

מפגש הפורום האחרון שהיה לנו, לפי מיטב זכרוני, היה בשנה שעברה בפסח. שנה שלמה עברה! אתם קולטים?! שנה! ומה יותר טוב מאשר לערוך מפגש פורום אחרי תקופה כל כך ארוכה בה לא ראינו איץ' אוד'ר? וכפי שרוית כתבה, לא יתקבלו תירוצים, והלא מגיעים - צפו לעונשים! (אממ...רוית, הגבלה לתקופת זמן בלתי מוגדרת, כמה זמן לוקח לעשות את זה? חמש שניות?
). יאללה, תתכוננו.

למעלה