שמעתי את הדיסק החדש...

שמעתי את הדיסק החדש...

אחלה דיסק, מזכיר לי את Infatuation junky האגדי והמופתי. שמעתי שהמחיר הולך לעמוד על 89.90 ש"ח, די הרבה, אבל למי אכפת כשמדובר באלאניס. אגב, אני די חדש כאן (הייתי פעיל תקופה בפורום של יוסי) ואני רואה שיש עם מי לדבר כאן, אז תצפו ממני להרבה הודעות. חחההה. בכל מקרה, יש עוד אנשים כמוני שחושבים ש JUNKY הוא לא רק האלבום הכי טוב של אלאניס, אלא הכי טוב בהיסטוריה....? מחכה לתגובות.

AlanisJunkie

New member
אני לא ממש מצאתי משהו שהזכיר לי את

SFIJ באלבום החדש. וברוך הבא לפורום!

gggrrr

New member
אתה יכול להסביר לי מה בידיוק...

הזכיר לך את sfij כי אני לא ממש מצאתי דימיון? לדעתי הם שני דיסקים מאוד שונים שלה החדש מאוד קליט ואפשר להכנס אליו בקלות ו sfij הוא מהסוג שגודל עלייך חוץ מזה שגם בבחינת התוכן הם מאוד רחוקים הכל רק לפי דעתי

הכוונה שלי הייתה...

בהשוואה ל URS למשל... החדש יותר מזכיר את JUNKIE מאשר את URS. אני לא מתכוון שהוא ממש כמו JUNKIE, אבל נורא אהבתי את האלבום הזה (JUNKIE) ואז URS יצא והוא היה יותר רך ופופי כזה, אם אתם מבינים. SCC יותר רוקיסטי והכוונה הייתה שהיא איכשהו חזרה קצת לסגנון של JUNKIE. מקווה שהסברתי את זה כמו שצריך :)

no pressure

New member
גם אני שמעתי את הדיסק החדש

ולדעתי הוא יותר דומה לurs , אני לא מוצאת את הדמיון לג'אנקי בשום אופן. את האמת אחרי שמיעה ראשונה (ושניה) לא התאכזבתי אבל כן ציפיתי להרבה יותר, המילים הן כמו תמיד אמיתיות , חזקות ומרגשות אבל אין את העוצמה כמו בדיסקים הראשונים, יש יותר מדי "אפקטים אולפניים" שקצת מעפילים על הקול שלה וחבל כי לדעתי זה הורס. מה שכן, יש המון "buzz" מסביב לאלבום החדש בכל העולם ולדעתי רק בגלל היחצנות המאוד טובה היא תמכור הרבה יותר מurs.

j u n k

New member
האמת היא ש"הבאז" לא כזה רועש...

אנחנו מרגישים אותו כי אנחנו עוקבים אחריו, אבל היחצנות לאלבום החדש בכלל לא נחשב ליחצנות מעולה, להפך בסולם של 1-10 הוא עומד על הבינוניות של 5, וחבל... אבל למי אכפת העיקר שיש אלבום...

no pressure

New member
אולי בארץ לא

אבל בארצות הברית , יש את ה-8 שעות של אוקסיג'ן, את זה שהיא היתה בכל תחנת רדיו אפשרית, בכל תכניות אירוח,בטופ או דה פופ בלונדון ועוד עשרות ראיונות והופעות שכאלה. יחסית לurs היחצנות לscc מטורפת. ובאמת זה לא ממש אכפת כל עוד יש אלבום.

gggrrr

New member
הבאזז לא משנה

אבל האמת יש באזז בחו"ל ועוד יחסית ל urs היא עושה פרומושן ממש גדול אני מאוד אוהב את הדיסק ולדעתי הוא אחד מהדיסקים שלה עם הלחנים הכי טובים

למעלה