שמעתי את האלבום . . .ו . . .

heyboy22

New member
שמעתי את האלבום . . .ו . . .

אלבום מאוד חלש למאיה בוסקילה (מצטער בפני כל מעריציה) אלבום הבכורה שלה היה הרבה יותר טוב. כאן רוב השירים נשמעים מאוד בינוניים. יש כמה נקודות אור באלבום: מאיה שרה בגירסאות באנגלית מ ד ה י ם !!! היה לי מקום, ימים של אהבה ורק אל תגיד - בגירסאות באנגלית נשמעים מדהימים. היא פשוט הורסת אותי כל פעם כשאני שומע אותם. לדעתי הביזיון הזה לבצע את השיר הספרדי מאירוויזיון 2003, יצא ממש גרוע וזול ביחס למקור. ואת סוקרטס סופרסטאר היא עושה מעולה. השיר הכי יפה הוא: היה לי מקום. אחריו - רק אל תגיד לי, תאהב תמיד לנצח ורק אותך רוצה. השאר סתמיים מאוד. עכשיו אני מבין למה היא פרשה מהאירוויזיון בטענה שאין לה שיר מתאים. למרות שאם היא היתה לוקחת את "היה לי מקום" בגירסא קצבית או את "רק אל תגיד" היא היתה מנצחת ומגיעה לאחלה מקום באירוויזיון עצמו. בכל מקרה הציון שהיא מקבלת הוא 6 מתוך 10. מחכה לאלבום הבא בתקווה שהשירים יעלו רמה

דעתך:)!!

לדעת כל אחד ואחד פה הדיסק מדהים ללא ספק והוא יצירה מדהימה..!!! היא די שיחקה אותה בדיסק הראשון והשני.. ושיהיה רק בהצלחה בשלישי בעז"ה..!!! אבל אתה צודק היא שרה באנגלית מהמםםם... ויש לי שאלה איך קוראים לשיר בלעדיך באנגלית? אני רוצה לשמוע את הגירסה המקורית...

heyboy22

New member
הגירסא המקורית ל"בלעדיך" ועוד...

Beth - Dime וזה לא באנגלית, אלא בספרדית. דרך אגב למי שיש בעיות עם ביקורות. אז הטעם שלי ואמרתי את דעתי. ימים של אהבה זה אחד השירים הטובים ולא כתבתי. אז סליחה מראש. חוץ מזה, הגירסאות באנגלית מדהימות והיכולת הקולית שלה השתפרה, היא פחות צועקת ושרה באמת מעולה בכל השירים. הדיסק קיבל ממני 7
אז כתבתי ביקורת...מה קרה
קבלו באהבה. לכל אחד יש את הטעם שלו. ועדיין "בלעדיך" הוא אחד הגרועים, מהסיבה שהמקורי כזה מעולה. תהנו ומאיה - אני אוהב אותך בכל מקרה. יום אחד עוד ניפגש

SPARK3

New member
../images/Emo121.gif מחלקת אשליות שלום!

סתם אמרת מקודם 6 עכשיו 7? חחחח בכיף אחי דעה זו דעה!

תודההההההה

אנשיםם השיר בספרדית מהמםםםםםםם!!! וואי איך אהבתי!!! אבל תאכלס של מאיה יותר כי הקול שלה עושה את השיררר!!! תורידו את הספרדית או מי שרוצה שאני אשלח לו שיפנה אליי במסןןן

SPARK3

New member
../images/Emo121.gifאהה היא מקבלת 6!

כן נוו שכחתי ...אתה זה שמבקר לכולם ת'דיסקים... איזה קטע ורק שתדע שהייתה כתבה שהחידור שלשיר הספרדי יצא מושלם וזה יהיה הסינגל הבא ואם החשבת את השיר "ימים של אהבה" לשיר "סתמי" באמת שיש לך בעייה מוזיקלית קשה מאוד .צר לי חחחח

חח אה אה צודק..דיסק מדהים!!

אבל זה דעה שלו .. אבל תאכלס לא יודעת איך אפשר לא לאהוב את השיר הזה... קיצר דיסק מהמםםם.. אתה לא מעריץ את מאיה נכון?!..

SPARK3

New member
../images/Emo121.gif אני לא מעריץ את מאיה?!

כמובן שלא בצורה מטורפת אבל ברור שכן ... איך אפשר שלא:)

חח אני לא בעד צורה מטורפת זה

באמת מטורףף ... ויפה לך..:) אל סתכל על הכינוי שלי אני צריכה לשנות אותו חחחחחחחחחחח הפסקתי להעריץ כבר חצי שנה ?!? וואי מהרר עבר..

SPARK3

New member
../images/Emo121.gif חחחחח

"אני לא מעריצה מטורפת אל תראה תניק שלי ככה".... אמרה והלכה לתלות עוד פוסטר של מאיה בקיר ;)

חח חס ושלוםםםםםםםםםם

גם כשהערצתי אותה לא היה לי פוסטר אחד על הקיר אני לא מסוג ההערצה הזה ואין לי שום דבר נגד זה ...אבל אני לא חח!! ובאמת אל תסתכל על הניקקקק ומה ציפית שיהיה כתוב ליאתי שונאת מאיה?...חחח אני אוהבת רק את הקול שלה הדבר הכי יפה בה!

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif ליאתי חחח

תבחרי אצבע
......מספיק עם ההכחשות....חחחחחחחחח סתםםם חחחחחחחח איך אני אוהבת לעצבן אותך בקטע הזה חחחחח

../images/Emo45.gif יש לי וידוי.. ../images/Emo3.gif

אני עבדתי עליכםםםםם אנשים אני מעריצה את מאיה עד עמקי נשמתייי !!!! לא היה לי אומץ להודות שאני עדיין מעריצה אותהההההה תאמינו לייייייייייי...!!!! מאיה חיים שלי את!!:) סיוני איך הייתי ?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "זה הכל בשבילך... אם תזכרי אותי סיון";) חחחחחחחחחחחחחחח לאב יווווו!!!! ואת לא מצליחה לעצבן חחחח אני יודעת מי אני אז רדי לי מהוריד המרוקאי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif ידעתיייייי תמיד חשדתי בך ../images/Emo6.gif

כאילו הלו את מתצבנת...את והוריד המרוקאי שלך....

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif מאיה לא מאמינה בכוכב נולד...

אבל כל הדיסק שלה מלא קאברים חחחחחחחחח

DanDanoO

New member
לא מסכימה איתך בכלל ../images/Emo26.gif

הדיסק של מאיה החדש ממש מושלם שירים ממש פצצתים הדיסק הזה יותר יאפה מהראשון משהו לא נורמלי אהבתי ת'דיסק שירים יפים משהו עש @#$

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif מזהה 10?!?! עלק 10 מה את חשה

חחחחחחחחחחחחח מגיע לה 20

למעלה