שמעתי אצל חבר

• פותח הנושא xofer
  • פורסם בתאריך

xofer

New member
שמעתי אצל חבר

של חבר .. של חבר תקליט ממש הזוי וטוב והוא אמר לי שזה רוק מתקדם פסיכודאלי, אבל אני לא זוכר את השם.. הדבר היחיד שאני מכיר, ואולי זה בכלל לא קשור, זה אוזריק טנטקלז, אבל לא זה. אז זרקו לי שמות של מתקדם פסיכודלי משנות ה70.. תודה!

urizi

New member
הנה כמה פרוגים

למרות שאני לא יודע מה פסיכודלי pink floyd אבל אני בטוח שהיית מזהה אם אלה היו הם king crimson תאמת אני לא מכיר יותר מדי שייכנסו לקטגוריה ששמת תנסה את מזלך בפורום רוק מתקדם

urizi

New member
אופס טעות שלי

חשבתי אני בפורום כלי נגינה ונגנים sorry

מורנא007

New member
Maybe Yes

Time and a word Yes or ?The Yes Album Maybe Vangelis work with the progressive rock band Aphrodite's Child?

CallMeCavanaugh

New member
גם מתקדם וגם פסיכדלי?

נסה את Starless and Bible Black של קינג קרימזון (לא להחליף בטעות בינו ובין הקטע המסיים את Red של אותה להקה, שנקרא Starless). בנוסף, אם אתה מוכן להתפשר לפחות קצת על הצד המתקדם, נסה לשמוע את Hawkwind, שבערך כל דבר שלהם ששמעתי מומלץ, אבל יש להם ממש המון. בנוסף, אם אתה מוכן להתפשר אפילו יותר על הצד המתקדם (למרות שאני חושב שזה עדיין יותר מתקדם מהפסיכודלי הממוצע) חפש אלבום בשם New World Fair של Michael Moorcock and the Deep Fix. מייקל מורקוק הוא סופר פנטזיה ידוע שכתב הרבה טקסטים להוקווינד וגם שר איתם פה ושם, ובסופו של דבר הקים להקה משלו, שעד כמה שאני יודע הוציאה רק אלבום אחד. נדמה לי שיש לו גם קשר לטקסטים מסויימים של Blue Oyster Cult, אבל על זה אני כבר לא מוכן להתחייב, אבל אם כבר הזכרתי אותם, אני חושב שגם האלבום Agents of Fortune שלהם יענה לדרישות שלך, ובכל מקרה הוא מומלץ בחום.

xofer

New member
צדקת - קינג קרימזון...

מעולה, יפה כמו אוזריק, אני יחפש גם את האחרים... תודה!

Reshefm

New member
מה הלהקה והאלבום?

אולי תשאל את חבר שלך איזו להקה זו ואיזה אלבום וככה תוכל לקבל פה המלצות ללהקות שיהיו יותר קרובות לסגנון שאהבת...

xofer

New member
תשמעו תפס אותי המתקדם

יש קטעים שהם צ'ילאאוט כזה, ויש קטעים שנשמעים כמו מגה-דת' אבל בסטלה חיובית.. אחלה מוזיקה!

dimfo

New member
אין ספק

שזה ניסוח ומשפט שלא רואים כל יום על פרוגרסיב.

למעלה