שמעתי איפשהו...

gokussj2

New member
שמעתי איפשהו...

שטוריימה מתכוון להמשיך את הסידרה מהנקודה שדרגון בול זי הסתיימה ,זה יבוא במקום ג'יטי. אני רוצה להאמין לזה כי כל כך חסר לי משהו חדש מהסידרה הזאת אני לא יכול להפסיק לראות את הפרקים עוד פעם ועוד פעם כי אני פשוט מכור לזה בבקשה תגידו לי שזה נכון.

gokussj2

New member
זתומרת שהוא לא יתייחס למה שהיה ב...

ג'יטי והוא יתחיל מהנקודה שבה הסתיים דרגון בול זי

chesterb1

New member
ניצלו"ש... עזרה..

חסרים לע שני דרגון בול.. 1,4..אאיפה מוצאים אותם כי הרדאר לא מצביע בשום מקום על המפה..

digiash

New member
הראשון נמצא על אי

בחלק הימיני-תחתון של המפה (תקח אתך בנדנה של שודדים) ואת הרביעי זה כבר יראה לך אחריי שתמצא את הראשון

digiash

New member
אתה חייב ללבוש אותה

כדיי שיכניסו אותך לעיר בפעם הראשונה.. אחריי זה אתה כבר לא צריך אותה (אם אין לך בנדנה פשוט תהרוג מישהו על ספינת אוויר)

chesterb1

New member
איזה עיר?

באיים למטה אין שום דבר..אולי חוץ מהבית של קמה.. איפה? ואתה אומר שחייבים בנדנה?

digiash

New member
רד עד הסוף ~.~;

ממש בפינה... ובקשר לעיר אתה כבר תראה פשוט כך אתך בנדנה!!

digiash

New member
אגב מישהו כבר הצליח להשיג את גוג'יט

גוג'יטה? או לפחות את כל שאר הדמויות לרמה 200? יש לי את וג'י וגוקו רמה 200 ואת השאר רמה 180 בערך >> אבל חסרים לי מלא ארגזים של הרקיול ושל לוחמי הזי ;O;

FireZeroX

New member
כן! אני! אני לא מצליח להאמין

שהגעת עם גוקו ווג'י לרמה 200 בלי לחכות לגוג'י. על כל אויב שאמור להביא 1000 EXP פיוז'ן נותן 1500 EXP לכל אחד מהאנשים המתמזגים בפיוז'ן!. הקיצר, קבל כתובת של מדריך: http://www.gamefaqs.com/portable/gbadvance/code/920530.html

digiash

New member
כן אבל בפיוז'ן רק אחד יכול להשתמש ב

"GOKUU HAT" כך שהשני מקבל רק 3 נקודות בכל עליית רמה וזה סתם בזבוז >> אני אף פעם לא מתאמן בלי הכובע :} (במקרה שלא ידעת כשאתה משתמש בGOKUU HAT אתה מקבל 4 נקודות במקום 3) ולהשיג את גוקו ווג'י לרמה 200 היה קל.. כשהיתי בבטן של בו פשוט התקרבתי ל2 מהדברים האלה שמייצרים "בועות" ירוקות והפעלתי AUTO ATTACK (שמתי משהו כבד על מקש רווח בשביל המהירות) והלכתי לראות טלוויזה.. אחריי איזה 10 דקות הם היו רמה 200 :} אבל גוהן הכי מעצבן בלי יכולת להפוך לSSJ הוא זז כל כך לאט שאני שונא לשחק איתו ><;

FireZeroX

New member
פאק! הצלחת להשיג אותו??

לא מצאתי גוקו האט בשום מקום!! פעלתי איך שמדריכים הראו לי ועדיין שום דבר. תגיד לי איך??

gokussj2

New member
הכובע אתה יכול להשיג...

ביער של הנינג'ות איפה שיש דלת כזאת שצריך את מפתח הנינג'ה אז בחדר שנכנסים אליו שם היה אחד מהדרגון בולס ויש בפינה של החדר , בפינה השמאלית עליונה ארון שיש בו את הכובע

FireZeroX

New member
נראה לי

שיש לי אחת מהבעיות ב VBA ואני לא יכול לראות את הארון...

למעלה