שמענו ש....

בר2י

New member
אני בהתלבטות בין לירון לציפי....

נראה לי שאני אצביע לציפי...אבל לא בטוח 100%

Mr Snufkin

New member
השאלה האמיתית היא...

אם אתם באמת חבורה של עיוורים וחירשים - או שאתם רק עושים את עצמכם??? שיחות שלמות ניהלתם פה על איך מיקה שדה לוקחת את התוכנית הזאת??? פאקינג מיקה שדה???? משהו ראה את הנסיון הנואש שלה לרקוד בשיר "עכשיו הכל בסדר"... צדי אמר עליה: "היא לא מחוברת לגוף שלה".... דרך עדינה להגיד - תקשיבי בובה אין לך את זה... את נראית כמו עכבר על סטירואידים. עזבו את זה בסדר.. בוא נגיד שהכוכב הנולד לא צריך חוש קצב... משהו טרח להקשיב לשירים העלובים שהיא כתבה???? הרשו לי להביא לכם כמה ציטוטים נבחרים: "רגע תשאר - אני הולכת למקום אחר, למצוא אולי קצת נחת ושלווה, חשבתי שאולי כבר תצטרף אליי"? - מה זה אומר, בכלל?? היא רוצה שהוא יישאר או שיבוא איתה?? מה היא רוצה??? - נכתב כנראה בהשפעת סמים קלים. "אני אוהבת את כולם. מנסה לעזור לכל אחד בעולם. היי אתה בחור רוצה עזרה צריך חברה אולי גם איזה בחורה, אבל איך זה יסתדר אם הראש שלך תקוע deep באדמה".... אלוהים - זה פשוט פתטי.... האמת נראה לי שהדבר הכי גרוע בשירה שלה - זה שהיא מסוגלת לזייף בשירים שהיא הלחינה.. איך היא מצליחה לזייף שירים שלה???? אז אחרי שהוצאתם לעצמכם את המיקה מהראש... תפתחו אוזניים ותקשיבו.... מולכם שתי אפשרויות ציפי משהיד ולירון לב - פה עומד הקרב האמיתי, איפה שאשכרה יש כשרון. עכשיו קיבלתי, באמת שקיבלתי - ציפי משהיד מתלהבת, לירון לב שר מהלב (חה!) - אבל אין עליה, ציפי משהיד נולדה בשביל הבמה... אם היא לא מגיעה לגמר, איבדתם את המשמעות האמיתית של כוכב נולד - היכולות הווקליות שלה מדהימות... היא קנתה אותי בפעם הראשונה שראיתי אותה... אתם אולי קצת שכחתם, אבל אל דאגה - כשיבוא היום של התוכנית, ברגע שהיא תפתח את הפה אתם תזכרו.... זה המראה, התנועות, הקצב, הקול - זה שילוב שהיה לשירי מיימון, ושחוזר בכמה רמות אצל ציפי - היא הכוכב האמיתי... וגם אם סשה תיקח את הגמר, אני יודע מי לקח את התוכנית!

sacrament

New member
החירש פה זה דווקא אתה...

ציפי מזייפת! וזה פשוט קורע את האוזן מרוב שזה בולט.

Mr Snufkin

New member
אתה מוזמן להתחבר איתי לאייסקיו

אני אשלח לך את האודישן של ציפי משהיד - שם היא שרה את "אדמה" של עופרה חזה ואת "עוד יום" - היא מטריפה... לא רק שהיא לא מזייפת - היא פשוט סוחפת... היחידה שאני יכול להשוות אותה אליה זו שירי מיימון, אבל היא אפילו יותר טובה ממנה. ולגבי "גלגל ענק" - לדעתי זה דווקא הביצוע הכי טוב בכל תוכניות הפתיחה - רוצה לדבר על כמה דפוק סשה שרה את "רגע פרטי"?? יש לי את כל התוכניות ואני באובססיביות מאזין להם כל יום - לא רק שאני לא שומע זיופים בגלגל ענק, אני נהנה מהשיר הזה כל פעם שאני שומע אותו... אתם נצמדתם לזיוף הזה רק בגלל ש-"ריקי גל אמרה".... איזה ריקי גל, הבחורה בבלבלות חזק על הסמים טוב שהעיפו אותה - היא לא מבינה מהחיים שלה.. היא גם חשבה שמיכל רשף מזייפת ולשירי אלקבץ היא אמרה שיש סתם חן.... אז מה? כשהיא יורדת על ציפי - זה דברי אלוהים חיים, אבל כשהיא יורדת על כל מועמד אחר - אופפה פה ריקי מגזימה?

sacrament

New member
../images/Emo12.gifכמה דברים...

א. אני בת. ב. בלי קשר למה שריקי אמרה, שמעו שציפי מזייפת. העובדה שהיא נתנה ביצוע מדהים ואני מודה שהיא זמרת בחסד, לא אומר שהיא לא מזייפת. יש מלא אנשים ששרים יפה, מרגש ומקסים אבל לא שרים נכון!!! ג. ריקי לא ירדה על ציפי. היא אמרה שאו היא או ליטל מזייפות, והיא לא ידעה להבחין מי. זו הייתה ציפי שהודתה שהיא זייפה כששאלו אותה על זה מאחורי הקלעים!!! אז בקיצור, אתה ממש טועה. ריקי יכולה ללכת ל*****. אחרי שהיא אמרה שהאחים צנחני לא יודעים לשיר, אז אני באמת לא רואה אותה כאויבייקטיבית. אבל ציפי זו שאמרה שהיא זייפה, וגם שומעים את הזיוף!

love amor

New member
דווקא אני אוהבת ת'שירים שלה

זה שאתה קשה הבנה זה בעיה שלך
בכל מקרה אני מצביעה לציפי כי מה לעשות זה השלישיה שתקעו אותה בה
וסתם משהו-אל תנסה לשכנע אנשים להצביע למי שאתה אוהב כי כל אחד זכותו לבחור במי שהוא רוצה.

charmed18

New member
אין ספק שמיקה!!

פשוט לא התחברתי לציפי! היא קצת מעצבנת...קול יפה אבל מעצבנת.. את לירון לעומת זאת אני אוהבת...ומקווה שהוא יהיה מקום שני! לא מוותרת על מיקה!

perrinat

New member
שמענו ש....../images/Emo103.gif

ספקולציות לגבי השלישיה בעוד שבועיים....

StoneD

New member
הייתכן? שמועות גורסות ש...../images/Emo88.gif

סשה הולכת "ראש בראש" בשלישייה עם שירי אלקבץ
וג'קי טולדו
(?!) WTF?!
היכול להיות צמד יותר קל להבסה מג'קי ושירי מול סשה? לא חשבתי שישימו אותה בשלישייה כל כך קלה.. חראם על שאר המתמודדים, ישר הולכים 'בבית שלכם'
(למרות שמגיע לסשה
). מה אתם אומרים?

שלומית16

New member
אולי פשוט נחכה ונראה!מה דעתכם?

במקום סתם להמציא שלישיות שיהיו עם סשה מה זה ישנה לכם אם תחכו קצת!?! סשה תיקח גם ככה!!!חח

נטלישו

New member
א. ברור שסשה תקח!

ב. בטוח יהיו ציפי לירון ומיקה, נכון??? ג. מישהו יודע איך אפשר ללכת לצלומים (בתור קהל) אם אני בת 14???

למעלה