שמעו אתם יכולים להביא לי את המספרי איי סי קיו שלכם בא לי לדבר עם אנשים שאוהבים ומבינים את בלינק
O ofir_einhorn New member 5/11/01 #1 שמעו אתם יכולים להביא לי את המספרי איי סי קיו שלכם בא לי לדבר עם אנשים שאוהבים ומבינים את בלינק
R Ran-182 New member 5/11/01 #2 ICQ ../images/Emo20.gif אני לצערי הורדתי את האייסיקיו 2001B ה|זבל|. טוב. אבל בכל זאת 84017829 (למי שיש אייסיקיו בד"כ רושם את זה בכרטיס האישי שלו בתפוז, אתה יכול להגיע אל הכרטיס של המשתמש דרך לחיצה על השם שלו ליד הודעה שהוא כתב) ו... אני לא מבין את בלינק, אני לא פסיכולוג
ICQ ../images/Emo20.gif אני לצערי הורדתי את האייסיקיו 2001B ה|זבל|. טוב. אבל בכל זאת 84017829 (למי שיש אייסיקיו בד"כ רושם את זה בכרטיס האישי שלו בתפוז, אתה יכול להגיע אל הכרטיס של המשתמש דרך לחיצה על השם שלו ליד הודעה שהוא כתב) ו... אני לא מבין את בלינק, אני לא פסיכולוג
I IC4 New member 5/11/01 #3 זהו שגם אני לא מבין ב/את בלינק אם כבר פסיכולוג לבלינק לטובתם יאמר if we´re fucked up ur to blame
O ofir_einhorn New member 6/11/01 #4 לא מצחיק אני רוצה איי סי קיו של אנשים שאוהבים את בלינק ויודעים עליהם