חח נבהלתייייי
ה הדרושקה 22 New member 20/10/05 #1 שמעו... מישו מכיר מזה משחק התמונות? או שאני יוצאת מפגרת כי כלם פה מכירים את המשחק... אני מצטערת אבל פשוט לא הייתי פול זמן בפורום הזה!
שמעו... מישו מכיר מזה משחק התמונות? או שאני יוצאת מפגרת כי כלם פה מכירים את המשחק... אני מצטערת אבל פשוט לא הייתי פול זמן בפורום הזה!
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 20/10/05 #23 נראה במפגש../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif ואל תנצלשו פה
ח חופיתוש של הפורום New member 20/10/05 #2 הדר מאמי את צריכה ללמוד לשרשר! את לא יכולה לפתוח הודעות חדשות סתם...אם תירצי לכתוב עוד משהו תיכנסי להודעה שלך ותלחצי על הוספת תגובה! כך הפורום יהיה מסודר יותר!
הדר מאמי את צריכה ללמוד לשרשר! את לא יכולה לפתוח הודעות חדשות סתם...אם תירצי לכתוב עוד משהו תיכנסי להודעה שלך ותלחצי על הוספת תגובה! כך הפורום יהיה מסודר יותר!
א אביחי 33 New member 20/10/05 #5 בטח מכירים../images/Emo13.gif יאלללה בואו נתחיל אני רוצה תמונה של יהודה וסמי הורי (אם יש בכלל )
ר רעות האכלנית New member 20/10/05 #9 אה, נכון שכחתי...../images/Emo3.gif איזו נעל אני.. אממממ אני רוצה תמונה של אוכל... סתם תמונה של איה קורן (אלונה )
אה, נכון שכחתי...../images/Emo3.gif איזו נעל אני.. אממממ אני רוצה תמונה של אוכל... סתם תמונה של איה קורן (אלונה )
ר רעות האכלנית New member 20/10/05 #11 למה שהיא ביריון../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif רוני../images/Emo26.gif
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 20/10/05 #18 זה אמור להיות שחקנים מאמ"ל!../images/Emo110.gif וככמו שידוע לי..