שמעו

W u t a n g

New member
שמעו

בגלל שלא ממש מעניין כאן בזמן האחרון.. החלטתי להביא מומחה לפורום, כמו שלפורום מעריצי רוני סופרסטאר, מביאים את רוני סופרסטאר.. אז החלטתי להביא את קלי סלייטר... קבלו אותו.

Hello

Hello to everyone in Israel אני החלטתי לומדת עברית במיוחד בשביל מדברת איתכם בפורום גלישת גלים.

maorubin

New member
חחחחחחחחחחחחחחח יפה יפה

שלום קלי.... מה שלומך?.. טוב חבר'ה שבוע הבא עדי גלוסקא עושה חידון ראש בראש עם אנדי איירונס... קלי סלייטר עוד ראש בראש עם ווטנג ורוב מצ'אדו עוד ראש בראש עם זאב רווח (מה לעזאזל נסגר איתי?!?!?!)

Ezcorp

New member
Sup kelly

יוווווווווווווווו אני לא מאמין! אני מזיע יווווו זה קלי!!!! אוקיי ארז תירגע....תנשום עמוק.....אההההההההההההההההההההההההההההההההההה זה קלי אני לא מאמין קלי מה קורה?! אני לא מאמין זה קלי כולם תתעוררו זה קלי בואו תשאלו אותו שאלות, נגיד שאלות כמו: קלי, איזה סוג של נודלס אתה הכי אוהב? קלי, האם אתה חושב שפיטום אווזים הוא מעשה נוראי? קלי, אתה חושב שהיו אוהבם אותך יותר אם היה לך שיער? קלי, אתה יודע שאני המעריצה מספר אחת שלך? קלי, איזה צבע אתה הכי לא אוהב? קלי, לאיזה חיל היית הולך אם היית גר בישראל? גלי, למה אתה כותב כאילו יש לך מבטא של עולה חדש? שלי, מה קורה? ביל, כמה זמן אתה חושב שייקח למנהל הפורום למחוק את ההודעה שלי? שאול, אתה חושב שהוא יכעס עליי? חילקיהו, אתה חושב שפיטר רוט אוהב דגים? פיטר, בכית כשנודע לך על מותו של חילקיהו זונדר האגדי? ולסיום הנה תמונה אותנטית שלי עם קלי סלייטר:

Thanks everybody..

הלו לכל חברים בפורום גלישת גלים! תודה לכולם. Ezcorp אני מצטערת אני לא כל כך שולטת טוב בשפה הכנענית, מאז שדפקתי את הראש שלי בסלע בסנאפר רוקס באוסטרליה לפני יומיים. אבל אני אוהב צבע blue כמו הים כי אני גולשת. אני לא אוהבת שצוחקים עלי בגלל קרחת שלי (אני מגלח!). ואני חושב שיהודי לא מגרש יהודי! אני תומכת בארץ יזראל השלמה כולל גוש קטיף ושומרון! הקב"ה הוא אחד!

Ezcorp

New member
אוקיי קלי

אני אחכה עד שתשתלט על השפה ואז תענה לי על השאלות... שימו לב שאני ומנהל הפורום כתבנו הודעה באותו זמן! אני חושב שזה הגורל!

maorubin

New member
טוב אולי זה זמן טוב להגיד...

שאני מצטער על זה שנכנסתי בכל כך "דרמתיות" לניהול הפורום.. מחקתי הודעות שלא קשורות לגלישה וכל זה... אז חבר'ה מצטער... רק משו אחד.... בלי קטלות!!!!! ריבים בנישכם תעשו במסרים... ארז... זה לא הגורל!.... השתלתי אצלך במחשב תוכנית מעקב..... אה ואת הסרטי פורנו שלך את חייב להחביא יותר טוב!!!

OK guys

בס"ד אני הולכת עכשיו מנסה להסתנן לגוש קטיף, ולחלק סרטים קתומים בצומת בני דרור. אז עד שאני יחזור מבית הכלא, שנה טובה לכולם! תמשיכו לגלוש ולהתאמן על האריאלים 360 double grab גלישה מהנה! קלי סלייטר.

Ezcorp

New member
כבר נגמר?

הוא כבר הלך? זה נגמר? אבל לא הספקתי לשאול אותו למה המנהל חושב שאני ילד בן 12 שמחביא את הפורנו שלו? אוף:[ מנהל פורום אני כבר בן 18 ואני ילד גדול! לא לציטוט : אני עדיין מחביא את הפורנו שלי

maorubin

New member
חחח אתה אמרת...

לא צריך להיות בן 12 כדי להחביא את הפורנו...

למעלה