שמעו,

שמעו,

אני עוברת דירה, עוד שבועיים... ואני בדילמות מטורפות בכמה חודשים האחרונים...איך לעזאזל לצבוע את החדר?! אז חשבתי לי, אולי למישהו כאן יהיה איזה רעיון יצירתי ומגניב (או לפחות מגניב) וזה יהיה מאוד מאוד נחמד..העדיפות ד"א, היא לשני צבעים שונים...

Conspiracy

New member
המ....

קודם כל - מזל טוב! תתחדשו! עכשיו... יש לי כמה הצעות: -אינדיגו, אולי רק שני קירות כי זה צבע ממש כהה.. -כחול, קצת כהה אבל לא יותר מדי -כתום חזק זה מגניב.. -כמה קירות בבורדו (כמו שלי
) -סגול בהיר, אבל לא בהיר מדי ו... זהו, זה מה שאני חושבת שיהיה יפה!

עמיתוש

New member
../images/Emo45.gif

מההצעות של אורית אני הייתי הולך על הכחול (הקצת כהה אבל לא יותר מדי
)

ליידי2

New member
מזל טוב!!

אני אוהבת כתום, כי זה ממש מגניב! גם אני צבעתי בקיץ את החדר לצבע כתום אפרסק! זה יצא ממש יפה לדעתי, חוץ מזה, אם את רוצה משהו מקורי יותר את יכולה לצבוע לאיזשהוא צבע שאת אוהבת, שלאט לאט נעשה יותר ויותר כהה...

שלומצי

New member
יש טכניקה כזו שנקראת "WASH"

זה גם נראה מעולה, וזה גם נורא קל לעשות לבד (קונים ספוג מיוחד כזה, טובלים אותו במים ובצבע - גם הוא מיוחד - ועושים עננים). זאת גם אחלה תרפיה (ויעידו על כך המטבח, האמבטיה והשירותים שלי
)

scratchy

New member
wash זה טוב! גם אני צבעתי ככה את

החדר שלי! זה נורא פשוט ויפה כי זה לא אטום ואפשר לקבוע אם רוצים בהיר ככה או שליובים של שניהם....

lo matsliha lihtov be ivrit mishum

behol mikre, toda raba lekulam! karega ani shokelet litsboah 2 kirot be katom (aval lo mamash zier kaze) ve2 kirot bethelet (lo pastel, mashu yafe)...aval eh she ani mekira et atsmi ze od yehol le'hishtanot.. az toda al kol ha'etsot (hakahol beamt nishma behmad) ve ani kvar hareh lahem tmunot bekarov.... mekava she hevantem mashu, mahsev dafuk... layla tov!

למעלה