שמעו...

BiAAcH

New member
שמעו...

p o l l y הציעה שכל אחד יספר כל על כל מני דברים שהוא עשה, אז יאללה, דברים כואבים, מצחיקים, שטויות, הצקות לאנשים וכל מה שעלה בראש המסטול שלכם....

BiAAcH

New member
טוב אני אתחיל...

אני גר במושב, ויש פה איזה מתנ"ס, אז כשהייתי בכיתה ו' (לפני איזה 4 שנים) אני וחברים שלי קנינו מלא נפצים ופטריוטים (כמו שסטיב-או שם בתחת), אז חבר שלי עלה לגג וניסינו לפגוע בו עם הפטריוט, וזה היה כל כך מצחיק.... אח"כ כולנו עלינו על הגג ומצאנו שם שקי חול, אז זרקנו אותם על השבילים והם התפוצצו, אז הכל היה מלא חול....

P o l l y

New member
חחחח.. אכן משעשע

לי אין מה לספר. אני גרה במועצה מקומית קטנה ומחורבנת היא סתם חור ביוב קטן נידח עזוב ונטוש ליד אשדוד. אז מישהו קפץ מהגג כאן...וואו. בלה בלה אל תשימו לבלב להודעה הזאת..היא נכתבה בהשפעת .... משהו

PCgeek

New member
והנה עוד משהו קטן....

לפני כמה ימים התחלנו בצילומי הסרט חכ"ל והתחלנו בצילומים של הקטעים שמחברים בין הדברים האמיתיים כמו קפיצות משוגעות וכאלו וגם כדי להכניס בהתחלה של הסרט.. בהתחלה רצנו לתוך שיח ענקי זה היה מצחיק אבל לא הכי מקורי... אז מישהו מהחברה מצא מיזרון ממש אבל ממש קופצני סמנו אותו ליד השיחים רצנו בכל הכח קפצנו על המיזרון ודפקנו סלטות לתוך השיחים אני קפצתי בסדר אבל אחרי זה איזה אחד התלהב קצת וקפץ סלטה כל כך רחוק שהוא התחיל כמעט להתגלגל בהר לתוך סלעים! חח זה היה מצחיק ומה שטוב שהכל מצולם! אפשר לראות מלא פעמים חחח

ג צ

New member
שלי ...

יש לי ולחברים שלי סרט סקייט וג'אק..... הוא עוד לא גמור ... אז איזה יומאחד ישבנו לראות אותו בבית של חבר שלי .. ורואים שם איך אני רץ בלי חלק תחתון ... אז הקקי קרא לאמא שלו לראות את זה והיא ראתה והתחילה לצעוק שדברים כאלה לא היו בבית שלה ושזה חולני וסוטה והכל מוקלט !

אני...

טוב סתם הסנפתי קצת אבקת פיצה..איזו אחת רצתה גם להסניף אבקת פיצה והיא ממש הסניפה וממש שרף לה והיה מצחיק...היו לי כמה נפילות מצחיקות מסקייטים ואחרי כל פעם שאני נופל אני נקרע מצחוק אבל ממש...אתמול נפלתי מהסקייט של חבר שלי על חצי גב ונקרעתי מצחוק וכל המרפק שלי השתפשף ומזל שנחתתי בסדר אחרת באמת הייתי שובר ת'גב....בקיצור נקרעתי מצחוק וזה היה בכזו רחבה ל]ני הבצםר שלי בבוקר והיו שם מסביב די הרבה ילדים וכולם התבוננו בי וזהו אני פשוט מצחקתי...חח

למעלה