שמעו אולי אני מפגר וכל הפרו קופצים כאלה דברים, או שהבנאדם משוגע תחליטו אתם ותגידו לי
X xflil New member 5/5/02 #1 שמעו אולי אני מפגר וכל הפרו קופצים כאלה דברים, או שהבנאדם משוגע תחליטו אתם ותגידו לי
B blind switch blade New member 6/5/02 #5 כוס אמאק.... אמיר טוב לא כוס אמאק אבל תענה כבר אני שואל אותך שעה אם אתה מבת ים כי אם כן אז תתן לי ספוטים טובים שמה כי אני אמור לבוא מתי שהוא סבתא שלי גרה שם
כוס אמאק.... אמיר טוב לא כוס אמאק אבל תענה כבר אני שואל אותך שעה אם אתה מבת ים כי אם כן אז תתן לי ספוטים טובים שמה כי אני אמור לבוא מתי שהוא סבתא שלי גרה שם
A Amir vehter New member 6/5/02 #9 בוא ב14 בחודש יש דמו של ואנס או ב14 או ב16 לא זוכר אני יגיד לך. אין הרבה ספוטים וכן אני מבת-ים
B blind switch blade New member 6/5/02 #12 לוחטר התכוונתי לשאול איפה נוסעים הדמו שמעתי עליו צריך ליהיות בקניון הזהב לא?
A All Choice New member 6/5/02 #4 אחלה תמונה גם לי יש אותה. בטח היית באתר של toy machine יותר מדי. יש שם עוד כמה תמונות שוות.
M manic_subsidal New member 6/5/02 #7 לא רואים צל.. הייתי בטוח שזה מזויף אבל אתם מדברים על זה שזה מהאתר של toy machine אז שיהיה גם למרות שאני לא רואה אייך אפשר לנחות את זה ... זה לא כמו סנו בורד שממשיכים בירידה יש למישהוא סרט שמראה משהוא כזה? (סצם מעניין אותי לראות)
לא רואים צל.. הייתי בטוח שזה מזויף אבל אתם מדברים על זה שזה מהאתר של toy machine אז שיהיה גם למרות שאני לא רואה אייך אפשר לנחות את זה ... זה לא כמו סנו בורד שממשיכים בירידה יש למישהוא סרט שמראה משהוא כזה? (סצם מעניין אותי לראות)
R Raz muska New member 7/5/02 #15 לי יש את גו´ש קספר קופץ 20-בסרט. אין לי כוח לחפש את זה אבל תרשמו את זה באתר חיפוש ותורידו! בטח יש את זה לאמיר
לי יש את גו´ש קספר קופץ 20-בסרט. אין לי כוח לחפש את זה אבל תרשמו את זה באתר חיפוש ותורידו! בטח יש את זה לאמיר