שמעו שמעו שמעו מישו פה שם קישור לכתבה בוואלה הגבתי שם שתי תגובות!! קראו ותגיבו לזונות=]
L Lil M New member 15/10/05 #1 שמעו שמעו שמעו מישו פה שם קישור לכתבה בוואלה הגבתי שם שתי תגובות!! קראו ותגיבו לזונות=]
L LEnnA no 1 New member 15/10/05 #2 איזה ילדים אילגים אבל אם כבר העלו את הנושא..... לדעתי, פיפתי באמת צריך לפרוש... אבל זאת רק דעתי, אז אל תסכלו אותי באבנים
איזה ילדים אילגים אבל אם כבר העלו את הנושא..... לדעתי, פיפתי באמת צריך לפרוש... אבל זאת רק דעתי, אז אל תסכלו אותי באבנים
L Lil M New member 16/10/05 #6 אין לך מושג כמה את צודקת לפני הכדור בלסת היה לו אחלה ראפ. אבל די הלך לך הפלואו תפרוש מה אתה נדחף למיינסטרים בכוח.
אין לך מושג כמה את צודקת לפני הכדור בלסת היה לו אחלה ראפ. אבל די הלך לך הפלואו תפרוש מה אתה נדחף למיינסטרים בכוח.
G galileho New member 15/10/05 #4 פשש איזה תגובה דפקת הכוונה לשנייה... מסכימה איתך בכל מילה ומילה שאמרת שם...
A amy lee 4 life New member 16/10/05 #9 אללללה מייקי וואחד תגובה דפקת להם בפרצוף ככה נראיתי אחרי שקראתי הכל.....
B bLAck hALo New member 17/10/05 #11 למה להגיב בכלל?! עזבי את זה שלא קראתי מה את כתבת שם..אני אוותר על זה..לא משהו אישי בובה למה להגיב שם או לקרוא את התגובות מלכתחילה?
למה להגיב בכלל?! עזבי את זה שלא קראתי מה את כתבת שם..אני אוותר על זה..לא משהו אישי בובה למה להגיב שם או לקרוא את התגובות מלכתחילה?