שמעו רגע

VVEE MAN

New member
שמעו רגע../images/Emo124.gif

מזללללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבב לבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב אחי יומולדת שמח אני אוהב אותך ואת כל משפחתך ותהנה ותעשה הרבה ג'קאס ושטויות ותיזהר שאנשים לא ירביצו לא ואני נותן לך את קולי בתחרות בתור מתנה (שתקו אני לא קמצן)
׀װ ׃׀טח״װאײאװה׃גאײׂ]

omni96

New member
מיייזל טוף !!!

אחי בן יומולדת שמח !!! את הקומקווט הכי חסר טאקט שיש ! שיהיו לך 120 שנה שבהן אנשים יסבלו ממך חחח סתם סתם ! (אגב אני עכשיו בביהס :) |עוגה|

blink me1

New member
מזל טובב...! אם תעשו מסיבה אני

מתנדבת להביא עוגת צנון..!! משו בנזונה
אני מיוחדת אני שמה שמש במקום בלונים....

מ מ מיתר

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב אחי!!

שתחייה עד 120 שנההההההההההה טרו טרו אההההה טרו טרו אההה יום הולדת יום הולדת הינה בא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

holly shit

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

עש 120 ושאר תחתונים..סתם אין לי את זה בברכות..

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif מייזל טוף!

אעעעכסן בעעעעכסן! מורגן פי קולהרגנע נידמרגינדרה פי ג'קאס דגמירגדל להוח סתאעם חולענטר פירטע שייטרמלייך מונסכיינך! תרגום: שיהיו לך המון בחורות כוסיות בחיים ושתמשיך לעשות ג'קאס! עד 120 בן! לאב יו!

BiAAcH

New member
מזל טוב לך...

ולכל משפחתך, שתזכה למצוות ותהיה חסיד (או חסידה) אוהב אותך אפילו שאתה חסר טאקט...

bobby6killer

New member
חחח תודה כולם ../images/Emo13.gif

וגיא אני אוהב אותך למרות שאני יכול להרים טלפון לסאפארי ולדווח על הדוב שברח מהכלוב! ט'אנקס אול
וכמו שארבל אמר עכשיו אני יצטרך לחכות שנה עד היומולדת הבאה :)))

JACKASS 4 LIFE

New member
תגיד אחי...

אתה מכיר סקייטר אחד מחניאל? יפתח משהוא =\...הוא גר חצי בקסריה חצי בחניאל... הוא אמר לי שהוא מכיר אותך... פשוט הוא הסביר לי איפה הוא גר ואז הוא אמר "ליד כפר יונה" אז קישרתי אותכם...

JACKASS 4 LIFE

New member
גרוע?!!? אחי על מה אתה מדבר????

הבן אדם סוס לזמן שהוא נוסע!!! הוא נוסע שמונה חודשיים והוא דופק: פרונט סייד פליפ כל מכה אוסי ענק עם קאטצ' כל מכה נולי פליפ יפה נולי היל ביג פליפ....ועוד פוול טריקים ברמה... הוא גם הביא 3 מדרגות דיי גבוהות בנולי...פרונט סייד פליפ ועוד פוול טריקים.. גם מהבמה הוא הביא הרבה דברים... אקיצר כל מי שסקייטר מהפורום בא לכם לעשות סשן יום שישי הבא? נעשה אותו בקסריה...מקום בן זונה! אני יתן פרטים עוד מעט

bobby6killer

New member
אז על תאמין למילה שלו בחיים

נוסע יותר משנה ואפילו יותר משנה וחצי... חחח עלק 8 חודשים באמצע שנה שעברה ראיתי אותו עם קומפלט חדש והוא בקושי עשה אולי...תכלס הוא התקדם ...

JACKASS 4 LIFE

New member
אל*(?) יש מצב שאנחנו לא מדברים על..

אותו אחד?? אני יודע שהוא מפוצץ כסף..יעני ברמות... ומה בנוגע לסשן? רוצים?

bobby6killer

New member
אני לא מכיר אותו ממש טוב

הוא כזה צנום ודק נכון? באמצע שנה שעברה שעוד הייתי נוסע פול והייתי מביא סקייט לבצפר והיינו דופקים סשן חדר מורים הוא הביא פעם אחת...והוא היה ממש גרוע... ובקשר לסשן אחי אני לא נסעתי בחצי שנה האחרונה בגררוש ועד סוף הבגרויות לא נראה לי שיהיה זמן לזה אז
דבר עם הרציניים עאולי הם יבואו...

JACKASS 4 LIFE

New member
איזה כיתה אתה?

טוב נו חבל..יכל להיות בן זונה..וגם אני בקושי נוסע =(... אין זמן,אין עם מי,אין ספוטים!! ואחי אני חושב שאנחנו לא מדברים על אותו אחד... הוא אמר לי שהוא לא בבציפר שלך...

bobby6killer

New member
יכול להיות

יפתח מחניאל אני מכיר אותו... אני לא לומד יותר בבצפר הזה... ויש לי השנה 4 בגרויות אז אני תקוע...ואני בטוח שבחיפה יש פי 1000 מקומות לסוע מאשר פה...

JACKASS 4 LIFE

New member
אבל אנלא מחיפה =\..

אני גר ליד חיפה...רבע שעה נסיעה... ואחי גם בחיפה אין הרבה מה לעשות... אתה כיתה י'?

למעלה