שמעו קטע,

יאני1

New member
שמעו קטע,

אתמול הנחתי סדנת מגע ומודעות בפסטיבל כזה בתל אביב, היה מדהים. אחרי הסדנה נכנסו גבר ואישה לחדר, הם ראו שכולם מתחבקים והרבה מחבקים אותי, אז הגבר שאל "מקבלים פה חיבוק חינם?" (שזה כבר לא כלכך מצא חן בעיניי) לא עניתי לו, פשוט הסתכלתי עליו. הם שאלו לגבי הסדנה, אז הסברתי. עברה אשה שהשתתפה ורצתה להפרד, אז היא חיבקה אותי ואמרה משהו בנוסח "איזה מדהימה, רק בת 21 וכבר.." והיא לא מצאה את המילים אז הגבר הזה נכנס לה באמצע ואמר "בת 21 וכבר שמנמונת" הסתכלתי עליו ורציתי לומר לו, "מה כואב לך כלכך שמביא אותך למצב שאתה אומר כאלה דברים לאנשים? " אבל המילים לא יצאו לי. אחר כך חשבתי על זה, לא כעסתי עליו, לא שנאתי אותו. מה שעבר לי בראש זה באמת- ממש כואב לו, וריק לו. הדיעה שלי על עצמי זה שאני נורא שיפוטית, זה כלכך מרגש אותי שלא כעסתי עליו אלא הסתכלתי על מה שהוא אמר ממקום שונה לגמרי. בדרך כלל מה שקורה זה שאני גוערת וממש רעה, ואני נשארת לא בעוצמה, עצבנית ושונאת. עכשיו נשארתי כלכך בעוצמה! כלכך בCENTER שלי. זהו, רציתי לשתף אתכם :) שיהיה לנו יום נפלא, אהבה מעיין

lizush

New member
איזה כיף...

איזה כיף לגלות דברים חדשים על עצמך? כל יום שעובר אנחנו גדלים יותר ומבינים יותר. גם לי היתה איזו הארה כזו לפני כמה ימים וזה פשוט ריגש אותי. מאחלת לך שלעולם תהיי את זו שמחלקת חיבוקים ולא זאת שצריכה אותם בכל מקרה, קחי חיבוק אחד על זה שאת טיפוס מחבק
ותקראי לי פעם הבאה לסדנת מגע, נשמע מדהים לירז

יאני1

New member
אני תמיד צריכה חיבוק!

למה את חושבת שאני מנחה סדנאות כאלה...?
אני יותר מפונקת מכל האנשים שמשתתפים בסדנא חחח חוצמזה, המנחה מקבל הכי הרבה חיבוקים בפעם הבאה שתהיה סדנא אני אפרסם בפורום חיבוק ואהבה, מעיין

lizush

New member
תגידי,

את חושבת שאני יכולה להיות מנחה? יש לי המלצות מללי
לכל העולם

יאני1

New member
ממממ

את לא רוצה להשתתף בסדנא קודם? אבל כעיקרון בכיף אם יש לך כוונות טובות ואת מסוגלת להכיל מגוון רחב מאוד של רגשות מדהימים ועוצמתיים אז את מתאימה

polegra

New member
../images/Emo24.gif הגעת לתובנה עמוקה בגיל צעיר

כבר מההתחלה ראיתי שאת מוכשרת :) אני חושבת שאנשים שמנסים לעקוץ על ימין ועל שמאל באמת חסר להם משהו בחיים כעס שינאה וכו אלה רגשות שלא שווה להרגיש אותם כי בסופו של דבר מי שנפגע מהן זו רק את ולא הוא הוא כבר אמר את שלו אז מה זה משנה??? חוץ מזה שכל האושר שאפף אותך בשל הסדנא שווה הרבה יותר מאחד שלא הפנים את המהות של הסדנא שאליה הגיע טלי

כל הכבוד לך

הגישה הזו, שלבחור להעלב ולהגיב ולבחור לא להעלב ולא להגיב, היא גישה בריאה לחיים הלוואי שאני הייתי מעצבת כך את דרך מחשבתי, הייתי חוסכת לעצמי הרבה שנים של כאב. אבל בכל זאת יש משהו בהשתלחות ללא רסן הזו, באנשים טפשים, או סתם לא מנומסים, ששווה הכל מבט ההלם שלהם, ואיך אפשר לעשות מהם קציצה מטוגנת עם כוסברה, שלא יודעים מאיפה רעש מטוס הסילון הגיע כאשר נוחתים עליהם בחזרה יש משהו באדרנלין שמאיץ את הדם ויש אנשים שבהחלט ההערות שלהם שוות תגובה. עכשיו כשאני כבר לוחמנית מן המניין ורק מחכה לאיזו הערה שאוכל להוציא את כל מה שאני צוברת בנימוס אף ח'ד לא מעז להגיד (ואפילו מצ'עמם לי......) אז יאנו כל הכבוד שוב שמרי על עצמ ך מפוקסת זה הכי חשוב.

דריה27

New member
קצת באיחור אבל בכל זאת

אני רוצה להגיד לך שלא תמיד היד שמחזיקה בשוט היא היד של האדון. אנשים מגיבים ומתנהגים בצורה כזאת מתוך חולשה וכמו שאמרת מתוך ריק פנימי, ודווקא את בשתיקה שלך שנבעה לא מתוך חולשה אלא מתוך זה שלא כעסת, שהבנת כמה הוא לא שווה את העצבים והשנאה שלך, את זו שנשארת חזקה. לא מכירה אותך אבל מתה עליך דריה

יאני1

New member
לגמרי!

לא היה בי שום כעס כלפיו, זו הייתה חוויה חדשה לגמרי גם אני מתה עלייך!

למעלה